Nuance, Θα κάνουμε το “Siri” να δουλεύει σε Sleep mode!

Goodbyte

Η Nuance, εταιρεία που φημολογείται ότι βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Siri, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στις τεχνολογίες φωνητικών εντολών. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά να χειρίζεστε το κινητό ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν βρίσκεται σε Sleep mode.

Αυτή πραγματικά θα είναι μια σημαντική εξέλιξη στην αγορά των smartphones.

Καλό το Siri, καλές και οι φωνητικές εντολές της Google, όμως εγώ προσωπικά βαριέμαι να πατάω διάφορα κουμπιά και να περιμένω πότε θα μπορέσω να “μιλήσω” στο κινητό μου (στα Αγγλικά επίσης).

Η Nuance φαίνεται ότι έχει κατανοήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και συνεργάζεται με εταιρείες παραγωγής επεξεργαστών ώστε να δημιουργήσει ένα ενεργειακά φιλικό σύστημα φωνητικών εντολών, που θα δουλεύει ακόμα και σε Sleep mode. Αν μπορούμε να προβλέψουμε σωστά, τότε το σύστημα αυτό θα δουλεύει διαρκώς στο background χωρίς όμως να “τρώει” την μπαταρία όπως συμβαίνει για παράδειγμα με το αντίστοιχο σύστημα του Galaxy S II ή III.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει ήδη, όμως το τελικό προϊόν δεν θα φτάσει στην αγορά πριν το 2014. Μέχρι τότε, ελπίζουμε να έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά οι υπάρχουσες υπηρεσίες και επιτέλους να μπορούμε να απολαύσουμε τουλάχιστον SMS on-the-go με φωνητικές εντολές.

Το παρόν άρθρο Nuance, Θα κάνουμε το “Siri” να δουλεύει σε Sleep mode! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα