Samsung Chromebook, Το ιδανικό εργαλείο για κάθε μαθητή, φοιτητή και blogger!

Goodbyte

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς για μένα και μου έφερε το νέο Chromebook της Samsung με επεξεργαστή ARM, Exynos 5250. Το Chromebook ήρθε για να πάρει την θέση που είχε το iPad 2 στην ζωή μου και αισθάνομαι πλήρως ικανοποιημένος με την ανταλλαγή.

Ο βασικός υπολογιστής μου είναι το iMac 21.5 late 2011 και για να γράφω άρθρα στο goodbyte και άλλες εξωτερικές εργασίες είχα το iPad 2,

όμως το Tablet της Apple δεν με βόλεψε όσο θα ήθελα. Γι αυτό αποφάσισα να πάρω μια άλλη φορητή συσκευή, ώστε να κάνω την δουλειά μου άνετα.

Ευτυχώς η Samsung σε συνεργασία με Google, δημιούργησαν πρώτο Chromebook με επεξεργαστή τύπου ARM και τιμή 250 δολάρια (από Amazon Αγγλίας κόστισε 250€ σύνολο) και έδωσα το iPad με σκοπό να πάρω αυτό και με ρίσκο μήπως δεν με βολέψει τελικά.

Πριν από την αγορά του (όπως και σε κάθε αγορά), διάβασα άπειρα review και είχα καταλήξει στη αγορά του, όμως φοβόμουν μήπως συναντήσω προβλήματα στο upload φωτογραφιών και στο Ελληνικό πληκτρολόγιο.

Ευτυχώς, η Google έχει σχεδιάσει άψογα το Chrome OS και δεν είχα κανένα πρόβλημα από τα παραπάνω. Με αποτέλεσμα το Chromebook είναι μαζί μου όλες τις ώρες της ημέρας και παντού.

Το πρώτο πραγματικό τεστ του Chromebook είναι αυτό το άρθρο, όπου έχει γραφτεί από αυτό και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα έως τώρα.

Το αναλυτικό review του Chromebook θα έρθει με το νέο έτος.

ΥΓ. Το Chromebook δεν μπορεί να αντικαταστήσει το Laptop, αλλά είναι το ιδανικό δεύτερο PC.

Keywords
Τυχαία Θέματα