Aegean: Μια ιστορία 25 χρόνων και ένα μέλλον με πολλές προοπτικές

08:51 17/5/2024 - Πηγή: Emea.gr

Το βασικό πόρισμα που ανακύπτει ακούγοντας κάποιος την ιστορία της Aegean είναι ότι δημιουργήθηκε από ανθρώπους με ικανότητες. O διευθύνων σύμβουλος της Aegean, Δημήτρης Γερογιάννης δήλωσε από το Ντουμπάι «Δουλειές σαν τη δικιά μας, που απαιτεί συνεργασία ανθρώπων, πρώτα απ’ όλα απαιτεί ήθος, ενσυναίσθηση, συνεργασία, και να μπει το εγώ κάτω από το εμείς. Με αυτές τις αξίες έχουμε πορευθεί σχεδόν 25 χρόνια τώρα». Σημειωτέον, ότι η Aegean

μπαίνει δυναμικά στη σαιζόν, καθώς θα ενισχύσει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα, που απαρτίζεται από περίπου 13,4 εκατ. θέσεις, +6% σε σχέση με πέρυσι.

Οι επενδύσεις

Η Aegean δεν σταμάτησε ποτέ να επενδύει και ο στόχος πάντα είναι να μεγαλώσει η εταιρεία με υγιή τρόπο. Η επέκταση σε νέους προορισμούς εκτός Ε.Ε. από το 2026 και μετά, σε συνέχεια και της συμφωνίας για 4 νέα αεροσκάφη μεγαλύτερης χρονικής εμβέλειας, έως 7,5 ωρών για επέκταση σε πιο μακρινές αγορές, με στόχο χώρες του Κόλπου, της Κεντρικής Αφρικής αλλά και της Ασίας, είναι μία από τις επενδύσεις της εταιρείας. Όπως επεσήμανε ο κ. Γερογιάννης η λελογισμένη διαχείριση της εταιρείας είναι στο DNA της.
«Στα πλαίσια των επενδύσεων, είμαστε πάρα πολύ κοντά στο να ξεκινήσουμε τις υπηρεσίες μας στο καινούριο κτήριο 56 στο Βενιζέλος, μια επένδυση η οποία θα φέρει στην Ελλάδα value, καθώς για πρώτη φορά θα παρέχονται υπηρεσίες σε θέσεις πληρωμάτων σε τρίτους, μια υπηρεσία που έχει ξεκινήσει από τον Δεκέμβρη του 2023, και έχουμε ήδη πάρα πολλούς τρίτους πελάτες. Δουλειές που φεύγαν έξω τις φέρνουμε στην Ελλάδα. Μέσα στον επόμενο μήνα θα ολοκληρωθεί και η μετακόμιση της βάσης μας. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά των αποθηκών μας. Θεωρούμε πως οι πρωτοβουλίες μας εκτός από την εταιρεία υπηρετούν και τη χώρα», τόνισε ο κ. Γερογιάννης.

Ο ανταγωνισμός

Η εταιρεία ανταγωνίζεται όλες τις διεθνείς εταιρείες εδώ και 18 χρόνια και έχει αποδείξει περίτρανα ότι δεν φοβάται να είναι απέναντι σε περίπου 80 ανταγωνιστές. «Με τους ανθρώπους μας όμως καταφέραμε να ξεπεράσουμε κρίσεις και ανταγωνισμούς. Σεβόμαστε τον ανταγωνισμό, δεν τον φοβόμαστε. Κοιτάμε την επόμενη μέρα, και ευτυχώς έχουμε αναπτύξει εξαιρετικής ποιότητας ανθρώπους, με τους οποίους αισθανόμαστε σίγουροι για την επόμενη μέρα, ότι και θα συνεχίσουν την πορεία της εταιρείας με τις αξίες αυτές», υπογράμμισε ο κ. Γερογιάννης.

* Περισσότερες πληροφορίες αύριο στο Businessvoice Weekly 

Keywords
Αναζητήσεις
aegean-mia-istoria-25-chronon-kai-ena-mellon-me-polles-prooptikes.htm
Τυχαία Θέματα