ΔΕΗ: Σταθερά στο πλευρό του «εναλλακτικού» αθλητισμού – Ξεκινάει σήμερα το e-bike Festival

10:44 4/11/2023 - Πηγή: Emea.gr

Το ΔΕΗ e-bike Festival συνεχίζεται για 3η χρονιά και είναι το πρώτο και μεγαλύτερο φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα. Το event απευθύνεται σε όλους, δίνοντας τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμών σε μια σειρά από διαφορετικές κατηγορίες ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση. Στόχος είναι οι ενδιαφερόμενοι να βρουν τον τύπο ποδηλάτου που ταιριάζει περισσότερο στις δικές τους ανάγκες, κάνοντας πιο εύκολη, πιο πράσινη και βιώσιμη τη μετακίνησή τους στην

πόλη ή επιλέγοντας έναν διαφορετικό τρόπο άσκησης και ψυχαγωγίας.

Μάλιστα, το ΔΕΗ e-bike Festival πραγματοποιείται σε 4 περιοχές της Αθήνας, όπου η ΔΕΗ καλεί τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να ανακαλύψουν τις ευκολίες και τις δυνατότητες που προσφέρουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα. 

Οι περιοχές που διεξάγεται είναι στην Κηφισιά στις 4/11 στο Άλσος Πάρκινγκ Κηφισιάς, στο Μαρούσι στις 11/11 στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, στην Πετρούπολη στις 18/11 στην Πλατεία Ηρώ και τέλος στο Χαλάνδρι στις 25/11 στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου. Υπενθυμίζεται ότι οι ώρες λειτουργίας για όλες τις περιοχές είναι από τις 11:00 έως τις 19:00.

Το ΔΕΗ e-bike festival, πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΜΚΟ Πόλεις για Ποδήλατο και αποτελεί μία πρωτοβουλία της ΔΕΗ στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την ενεργειακή μετάβαση με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η εταιρεία, μέσα από μια σειρά δράσεων, υποστηρίζει στρατηγικά το ποδήλατο και όλες τις εκδοχές του, ως μέσο αθλητισμού, ψυχαγωγίας αλλά και πράσινης, αστικής μετακίνησης, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Η ΔΕΗ στηρίζει εμπράκτως αθλήματα όχι τόσο γνωστά και προβεβλημένα όπως έκανε πρόσφατα και με το IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece 2023, όπου διεξήχθη με τεράστια επιτυχία, στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Η τριήμερη γιορτή αθλητισμού, πλαισιώθηκε από δύο ακόμη δράσεις για όλη την οικογένεια: Το Night Run Vouliagmeni όπου περίπου 400 Sunset Runners έτρεξαν, μια ήπια διαδρομή 5 χλμ με φόντο τον Σαρωνικό και το IRONKIDS® Vouliagmeni, με επίσημο υποστηρικτή την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ).

Επίσημος χορηγός της συγκεκριμένης εκδήλωσης, του IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece, για 3η συνεχή χρονιά ήταν η ΔΕΗ και επίσημο νερό της διοργάνωσης ήταν το AVRA WAVE.

Τέλος, η ΔΕΗ στήριξε τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2023, ο οποίος κινήθηκε σε 3 Περιφέρειες, της Κρήτης, της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας και αποτελεί το σημαντικότερο εγχώριο ποδηλατικό γεγονός, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η ΔΕΗ μέσα από τις δράσεις που λαμβάνει υποστηρίζει τόσο την ελληνική επιχειρηματικότητα όσο και την άθληση και αναψυχή του κόσμου με τη χρήση φιλικών μέσων προς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Keywords
Αναζητήσεις
dei-stathera-sto-plevro-tou-enallaktikou-athlitismou--xekinaei-simera-to-e-bike-festival.htm
Τυχαία Θέματα