Πέντε δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για την Τεχνητή Νοημοσύνη από ΕΕΑ – ΠΑ.ΠΕΙ

10:11 4/3/2024 - Πηγή: Emea.gr

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, 5 δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια με επίκεντρο την Τεχνητή Νοημοσύνη. Μετά το τέλος του εκάστοτε σεμιναρίου, θα δοθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης σε όλους όσους το παρακολούθησαν.

Το πρώτο εξ αυτών θα πραγματοποιηθεί, μέσω ZOOM, στις 5/3/2024 και ώρα 16:00 με θέμα: «Πλοήγηση στο μεταβαλλόμενο τοπίο για τους ασφαλιστικούς μεσολαβητές

στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και της Ψηφιακή Υγείας».

Εισηγητής στο σεμινάριο είναι ο Ηλίας Μαγκλογιάννης, Κοσμήτορας της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και Διευθυντής στο Εργαστήριο Υπολογιστικής Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναλυθούν τα παρακάτω θέματα:

Τι είναι η Ψηφιακή Υγεία και ο Ψηφιακός Ιατρικός ΦάκελοςΕισαγωγικά στοιχεία για την ΤΝ στην Ψηφιακή Υγεία και τις ασφαλιστικές υπηρεσίεςΗ επίδραση της ΤΝ στην ροή εργασίας των Ασφαλιστικών ΔιαμεσολαβητώνΣημαντικές εφαρμογές της ΤΝ στις Ασφαλιστικές ΥπηρεσίεςΤρόποι ενσωμάτωσης της ΤΝ στην ροή εργασίας των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Το δεύτερο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο, μέσω ΖΟΟΜ, είναι προγραμματισμένο στις 12/3/2024 και ώρα 16:00 με θέμα: «Διερεύνηση του ρόλου της τεχνητής νοημοσύνης στη λογιστική και χρηματοοικονομική επιστήμη».

Εισηγητές στο σεμινάριο είναι οι Ηλίας Μαγκλογιάννης, Κοσμήτορας της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και Διευθυντής στο Εργαστήριο Υπολογιστικής Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και Δρ. Αθανάσιος Καλλιπολίτης.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναλυθούν τα παρακάτω θέματα:

Εισαγωγικά στοιχεία για την ΤΝ στην Λογιστική και τα χρηματοοικονομικάΗ επίδραση της ΤΝ στην Λογιστική και τα χρηματοοικονομικάΠροκλήσεις των Λογιστών στην Καθημερινότητα και Ευκαιρίες για την ΤΝΗθική στην Λογιστική με δυνατότητες ΤΝΜελέτη παραδειγμάτων επιτυχούς ενσωμάτωσης ΤΝ στον κλάδο της ΛογιστικήςΜελλοντικές τάσεις αναφορικά με τη χρήση ΤΝ στην Λογιστική

Το τρίτο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο, μέσω ΖΟΟΜ, θα πραγματοποιηθεί στις 2/4/2024 και ώρα 16:00 με θέμα: «Τεχνητή νοημοσύνη στο λιανικό και το ηλεκτρονικό εμπόριο».

Εισηγητής στο σεμινάριο είναι ο Γεώργιος Τσιχριτζής, Καθηγητής Πρώτης Βαθμίδας του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναλυθούν τα παρακάτω θέματα:

Εισαγωγικά στοιχεία για την ΤΝ στο εμπόριοΠροκλήσεις και Προοπτικές στην ΚαθημερινότηταΕφαρμογές της ΤΝ στο Λιανικό ΕμπόριοΕφαρμογές της ΤΝ στο Ηλεκτρονικό ΕμπόριοΜελέτη παραδειγμάτων επιτυχούς ενσωμάτωσης ΤΝ στον ΕμπόριοΠροκλήσεις για την Ενσωμάτωση της ΤΝ στο ΕμπόριοΜελλοντικές Τάσεις αναφορικά με τη χρήση ΤΝ στο εμπόριο

Το τέταρτο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο, μέσω ΖΟΟΜ, διοργανώνεται στις 9/4/2024 και ώρα 16:00 με θέμα: «Διερεύνηση της επίδρασης της τεχνητής νοημοσύνης στην ιδιωτική εκπαίδευση».

Εισηγήτρια στο σεμινάριο είναι η Μαρία Βίρβου, καθηγήτρια στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Πρόεδρος του Τμήματος Πληροφορικής.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναλυθούν τα παρακάτω θέματα:

Εισαγωγικά στοιχεία για την ΤΝ στην ιδιωτική εκπαίδευση και τα συστήματα ηλεκτρονικής μάθησηςΟ ρόλος της ΤΝ στην Ιδιωτική ΕκπαίδευσηΠλεονεκτήματα της ΤΝ στην Ιδιωτική ΕκπαίδευσηΣχετικοί προβληματισμοί και προκλήσειςΜελέτη συγκεκριμένων παραδειγμάτων εφαρμογής της ΤΝ στην ιδιωτική εκπαίδευση.Μελλοντικές τάσεις και δυνατότητες

Το πέμπτο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο, μέσω ΖΟΟΜ, προγραμματίζεται στις 23/4/2024 και ώρα 16:00 με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Κτηματομεσιτική».

Εισηγητής στο σεμινάριο είναι ο Γεώργιος Τσιχριτζής, Καθηγητής Πρώτης Βαθμίδας του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναλυθούν τα παρακάτω θέματα:

Εισαγωγικά στοιχεία για την ΤΝ στην ΚτηματομεσιτικήΕφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για κτηματομεσίτεςΠλεονεκτήματα της χρήσης τεχνητής νοημοσύνης για κτηματομεσίτεςΠροκλήσεις και πιθανοί περιορισμοί στην εφαρμογή της ΤΝ στην κτηματομεσιτική

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και λινκ για εγγραφή στα σεμινάρια, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Keywords
Αναζητήσεις
eea--papei-pente-dorean-diadiktyaka-seminaria-gia-tin-techniti-noimosyni.htm
Τυχαία Θέματα