«Η πόλη αλλάζει και το παραδέχονται άπαντες» το μήνυμα του δημάρχου Θεσσαλονίκης

13:55 18/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, δήλωσε ότι μερικές εβδομάδες μετά την εκλογή, του η «πόλη αλλάζει, το παραδέχονται άπαντες». Υπογράμμισε πως η Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να φτάσει ξανά «στο όριο της απόλυτης απαξίωσης και αδράνειας που την παρέδωσε η προηγούμενη δημοτική αρχή», ενώ επισήμανε ότι στις πρώτες 50 μέρες επί ηγεσίας του έχουν καταφέρει να σημειώσουν κάποιες μικρές νίκες.

Συγκεκριμένα,

μιλώντας στην πρώτη μετεκλογική συνέλευση των μελών και φίλων της «Ομάδας για τη Θεσσαλονίκη» που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο με σκοπό τη συγκρότηση δημοτικής παράταξης, ο Σ. Αγγελούδης ανέφερε πως πως «οφείλουμε να τα καταφέρουμε, για το καλό της πόλης. Είμαστε όλοι μαζί μια αδιαίρετη δύναμη που έχει εντολή να κάνει τη Θεσσαλονίκη μας καλύτερη».

Παράλληλα, ανέφερε ότι η πόλη δεν πρέπει να φτάσει ξανά στο όριο της απόλυτης απαξίωσης που την είχε οδηγήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή, ενώ επισήμανε πως μέσα σε αυτές τις πρώτες 50 μέρες έχουν ήδη πετύχει κάποιες μικρές νίκες.

«Η πόλη φτάσει ξανά στο όριο της απόλυτης απαξίωσης και αδράνειας που την παρέδωσε η προηγούμενη δημοτική αρχή. Είναι η συλλογική μας ευθύνη. Το κοινό μας χρέος έναντι όλων των πολιτών. Η πόλη δεν χρωστάει σε κανέναν. Εμείς οφείλουμε σε αυτήν. Από την πρώτη μέρα ριχτήκαμε στη μάχη με τα προβλήματα. Δεν φοβηθήκαμε.

Δεν κρυφτήκαμε. Στις πρώτες πενήντα ημέρες έχουμε ήδη καταγράψει μικρές νίκες και έχουμε δώσει το στίγμα των προθέσεών μας. Η πόλη αλλάζει, το παραδέχονται άπαντες. Όμως αυτό δεν μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε. Το αντίθετο μάλιστα: Το μεγάλο στοίχημα είναι η συνέχεια και η συνέπεια. Η επόμενη μέρα έχει μπροστά της ένα νέο μεγάλο στοίχημα. Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή».

Keywords
Αναζητήσεις
i-poli-allazei-kai-to-paradechontai-apantes-to-minyma-tou-dimarchou-thessalonikis.htm
Τυχαία Θέματα