«Η πολιτική μας έχει αρχίσει να φέρνει μετρήσιμα αποτελέσματα για την ακρίβεια» τονίζει ο Μητσοτάκης

18:03 2/3/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει δώσει μάχη κατά της ακρίβειας, επισημαίνοντας πως τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να γίνονται ορατά από την επόμενη εβδομάδα. Ο πρωθυπουργός τόνισε πως στον Ασπρόπυργο πρόκειται να κατασκευαστεί ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα logistics στον κόσμο, το μεγαλύτερο Logistics Hub, με παραπάνω από 1.000 θέσεις εργασίας μόνο σε αυτό το κέντρο, «για να μπορέσουμε

να δώσουμε προοπτική, καλές και καλοπληρωμένες δουλειές στα νέα παιδιά της Δυτικής Αττικής».

Μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στον Ασπρόπυργο Αττικής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε στα αποτελέσματα που φέρνει η πολιτική της κυβέρνησης σχετικά με το «μέτωπο» της ακρίβειας. «Όσοι πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ θα αρχίσετε να διαπιστώνετε, από την εβδομάδα που μας έρχεται, ότι η πολιτική της κυβέρνησης για μειώσεις τιμών έχει ήδη αρχίσει να φέρνει μετρήσιμα αποτελέσματα».

Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε την κατασκευή ενός ιδιαίτερα σύγχρονου κέντρου logistics στον Ασπρόπυργο και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ότι η κυβέρνηση θα φέρει καλοπληρωμένες δουλειές για τους πολίτες της Δυτικής Αττικής.

«Πριν από λίγο, επισκέφθηκα μία πολύ μεγάλη επένδυση, η οποία δρομολογείται εδώ στην περιοχή, στις εγκαταστάσεις της παλιάς Χαλυβουργίας, όπου θα κατασκευαστεί ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα logistics στον κόσμο. Παραπάνω από 1.000 θέσεις εργασίας μόνο σε αυτό το κέντρο, για να μπορέσουμε να δώσουμε προοπτική, καλές δουλειές, καλοπληρωμένες δουλειές στα νέα παιδιά της Δυτικής Αττικής.

Και δεν είναι η μόνη επένδυση αυτή η οποία γίνεται και μετατρέπει τον Ασπρόπυργο σε ένα πανευρωπαϊκό κέντρο logistics, συνδυασμένων μεταφορών. Από την ανάπτυξη του κλάδου θα ωφεληθεί συνολικά ολόκληρη η Δυτική Αττική.

Γίνονται, λοιπόν, πολλά πράγματα και η χώρα αλλάζει και η Δυτική Αττική αλλάζει και ο Ασπρόπυργος αλλάζει. Και σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια σας θέλουμε αρωγούς.

Και βέβαια, θέλω να ξέρετε ότι η προσοχή της Κυβέρνησης δεν είναι μόνο στραμμένη στα μεγάλα έργα υποδομής, τα οποία πρέπει να αλλάξουν την όψη της περιοχής. Ένα ζήτημα, παραδείγματος χάρη, το οποίο μου θίγουν συνέχεια οι τοπικοί βουλευτές είναι το κυκλοφοριακό πρόβλημα στον Ασπρόπυργο, το οποίο καταλαβαίνω ότι έχει επιδεινωθεί πολύ.

Μαζί με τις επενδύσεις που θα κάνουμε σε συνδυασμένες μεταφορές πρέπει να δούμε και εκείνες τις παρεμβάσεις που θα γίνουν από το Υπουργείο αλλά και από την Περιφέρεια έτσι ώστε να γίνουν τα απαραίτητα οδικά έργα υποδομής για να ανακουφιστεί κυκλοφοριακά ο Ασπρόπυργος. Και θα τα κάνουμε και αυτά, γιατί, όπως ξέρετε, εμείς τις δεσμεύσεις τις οποίες αναλαμβάνουμε τις υλοποιούμε και τιμούμε το συμβόλαιο εμπιστοσύνης το οποίο έχουμε υπογράψει με τους Έλληνες πολίτες»

Keywords
Αναζητήσεις
i-politiki-mas-echei-archisei-na-fernei-metrisima-apotelesmata-gia-tin-akriveia-tonizei-o-mitsotakis.htm
Τυχαία Θέματα