Μάργκοτ Ρόμπι: Η «Χάρλεϊ Κουίν» γίνεται «Μπάρμπι» και… παραμένει hot!

11:04 16/4/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η ξανθιά Αυστραλέζα καλλονή με τα υπέροχα πράσινα μάτια και το αψεγάδιαστο σώμα που άφησε άπαντες με ανοιχτό το στόμα στο «εκρηκτικό» ντεμπούτο της στον «Λύκο της Wall Street», αποτελεί το πιο hot κορίτσι του Χόλυγουντ τη δεδομένη στιγμή και ετοιμάζεται να υποδυθεί την αγαπημένη κούκλα όλων των κοριτσιών.

H Μάργκοτ Ρόμπι ξεκίνησε την υποκριτική καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του 2000. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στην σαπουνόπερα Neighbours, όπου είχε πάρει την πρωτοβουλία να καλέσει στο τηλέφωνο τον υπεύθυνο του casting, ζητώντας του να περάσει από audition.

Ο

πρώτος μεγάλος ρόλος της ήταν το 2013 στην ταινία «The Wolf of Wall Street», στην οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την ομορφιά της αλλά και τις ερωτικές σκηνές της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ωστόσο η ίδια αποκάλυψε αργότερα ότι ήταν πρωτάρα, όσον αφορά τις σκηνές σεξ και το γύρισμα για εκείνη ήταν κυριολεκτικά επώδυνο.

Μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, ο Χιου Χέφνερ της είχε ζητήσει να ποζάρει για το Playboy έναντι ενός σημαντικού χρηματικού ποσού. Ωστόσο, η Αυστραλέζα ηθοποιός απέρριψε την προσφορά του, θεωρώντας ότι δεν θα της ταίριαζε να κάνει εξώφυλλο σε τέτοιου είδους περιοδικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρότι αναντίρρητα είναι ένα από τα sex symbols της εποχής μας, η Ρόμπι είναι περισσότερο Χάρλεϊ Κουίν και λιγότερο Μπάρμπι στην καθημερινότητά της, επιλέγοντας φαρδιά άνετα ρούχα και οδηγώντας ακόμα και μοτοσικλέτες!

Με την αμοιβή που έλαβε η Μάργκοτ Ρόμπι για τον ρόλο της στην ταινία «Μπάρμπι», καθιερώθηκε ως η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλυγουντ. Συγκεκριμένα, η 32χρονη ηθοποιός, με απολαβές ύψους 12,5 εκατ. δολαρίων, κατέκτησε την κορυφή της λίστας, ενώ ακριβώς την ίδια αμοιβή θα πάρει και ο συμπρωταγωνιστής της, ο αγαπημένος του γυναικείου φύλου Ράιαν Γκόσλινγκ, για να υποδυθεί τον Κεν.

* Το άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στη Business Voice #14

Keywords
Τυχαία Θέματα