Νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Μαρούσι

Σήμερα, 30 Νοεμβρίου, η ΑΒ Βασιλόπουλος ανοίγει τις πόρτες της στο νέο της κατάστημα πιλότο στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 34 και Οδός Ρωμανού Μελωδού, κοντά στον κόμβο Αμαρουσίου).

Όταν ακούμε ΑΒ Βασιλόπουλος, είμαστε προετοιμασμένοι να δούμε κάτι νέο και μοναδικό, αυτή τη φορά μας εντυπωσίασε με ένα σύγχρονο κατάστημα 2.800 τ.μ. σε ένα ενιαίο επίπεδο με μια νέα φρέσκια αισθητική, νέα

τμήματα και νέες καινοτομίες με μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων και ψηφιακές υπηρεσίες, στοχεύοντας να δημιουργήσει μία μοναδική αγοραστική εμπειρία για κάθε πελάτη!

Ο σχεδιασμός και το στήσιμο του καταστήματος έγινε με βάση τον πελάτη και την ευχάριστη εμπειρία του κατά την διάρκεια που θα ψωνίζει.
Ο επικεφαλής της ΑΒ κ. Νίκος Λαβίδας ενημέρωσε ότι η συνολική επένδυση του νέου καταστήματος έφτασε τα 12 εκατ. Ευρώ αν και η αρχική πρόβλεψη ήταν 7-8 εκατ. Ευρώ.

Στον αρχικό σχεδιασμό είχε προγραμματιστεί η έναρξη του καταστήματος πριν από 2 χρόνια, αλλά λόγω της πανδημίας και γραφειοκρατίας όπως και η αρχαιολογική υπηρεσία έφεραν καθυστερήσεις και άλλαξαν τα δεδομένα. Στο νέο κατάστημα εφαρμόστηκαν όλα τα νέα concept της αλυσίδας και οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μια ποικιλία προϊόντων μέσα από 20.000 κωδικούς.

Το καινούργιο κατάστημα AB σχεδιάστηκε με βάση τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της εταιρείας, που εστιάζουν στο καλό για την Υγεία και τον Πλανήτη, καλό για τον Τόπο, καλό για να Κερδίζει ο καταναλωτής, αναπτύσσοντας τα παρακάτω σημεία του καταστήματος:

-Sushi Bar, εκεί που οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας μπορούν να απολαύσουν μοναδικές δημιουργίες που προσφέρονται καθημερινά από τον sushi chef, όπως maki, sashimi και nigiri, συμβάλλοντας, ώστε η ποιότητα να είναι προσιτή σε όλους.

-«Η Λαϊκή» που αποτελεί το οπωροπωλείο στην είσοδο του καταστήματος για φρέσκα φρούτα και λαχανικά με μεγάλη έμφαση στην διατήρηση των λαχανικών πάντα φρέσκα, χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες σε ψυγεία και στην συνέχεια πλαισιώνεται από τα τμήματα των Τυριών και Αλλαντικών για αυθεντικές και πικάντικες γεύσεις, και το Delicatessen.

-Tο Κρεοπωλείο για διαλεχτές κοπές και το Ψαράδικο για ψάρια ημέρας, που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα, με έμφαση στις μοναδικές γεύσεις του τόπου μας και εμπιστοσύνη στα αποκλειστικά προϊόντα ΑΒ.

-Ο Φούρνος και το Grab n’ Go, που διαθέτει φρέσκιες και απολαυστικές λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε στιγμή της ημέρας, όπως σφολιάτες, νόστιμα snacks, αλλά και ολόφρεσκους φυσικούς χυμούς, smoothies και φρουτοσαλάτες που ετοιμάζονται επί τόπου κάθε φορά. Μιας και το κατάστημα βρίσκεται σε ένα πολυσύχναστο σημείο, δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να πάρουν το μυρωδάτο καφέ ή το λαχταριστό snack τους.

-Ζώνη με Βιολογικά προϊόντα όπου με ανανεωμένη εμφάνιση, προσφέρει πάνω από 1.700 βιολογικά προϊόντα, σε μεγάλη ποικιλία, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να κάνουν υγιεινές και βιώσιμες επιλογές, όπως προϊόντα χωρίς γλουτένη, κατάλληλα για vegans και απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.

-Το Κελάρι, ένας χώρος ιδιαίτερος και ατμοσφαιρικός, που ταξιδεύει τον επισκέπτη στους πιο ξεχωριστούς αμπελώνες από κάθε γωνιά του κόσμου. Μια πλούσια ποικιλία από λευκά, ερυθρά, ροζέ, ημίγλυκα κρασιά αλλά και αφρώδεις οίνους και σαμπάνιες περιμένει τους λάτρεις του είδους. Ίσως η μεγαλύτερη κάβα που έχουμε δει σε σουπερμάρκετ με 1000 κωδικούς όπου οι 600 είναι κρασιά.

Παράλληλα, το νέο κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία αποκλειστικά προϊόντα και νέες καινοτόμες μάρκες που προσφέρει η ΑΒ Βασιλόπουλος, όπως η Nature’s Promise, η Perla, η Delicata, που υποστηρίζουν την προστασία του πλανήτη, ώστε να είναι βιώσιμος για τις γενιές που έρχονται, και η σειρά προϊόντων «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», ώστε όλοι οι πελάτες της ΑΒ να έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκα τοπικά προϊόντα από κάθε σημείο της Ελλάδας.

Το νέο κατάστημα είναι το 311 της αλυσίδας και το συγκεκριμένο είναι πιλότος για τα υπόλοιπα καταστήματα όπου θα ανακαινισθούν στους επόμενους μήνες με προτεραιότητα τα 10 μεγάλα καταστήματα της αλυσίδας από 2.000 – 5.000 τ.μ.

Το νέο κατάστημα θα έχει 92 εργαζομένους και 220 θέσεις στάθμευσης σε εξωτερικό χώρο και ένα υπόγειο πάρκινγκ. Επίσης υπάρχουν θέσεις με φορτιστές για ηλεκτρικά οχήματα σε διάφορα σημεία του πάρκινγκ.

Υπάρχουν πολλές ψηφιακές εφαρμογές για την διευκόλυνση του καταναλωτή όπως 6 ηλεκτρονικά ταμεία και υπηρεσίες Delivery AB collect. Επιπλέον ο στόλος των οχημάτων που θα εξυπηρετεί τους καταναλωτές από το κατάστημα είναι αμιγώς ηλεκτρικά.

Ειδικά για τα εγκαίνια του καταστήματος μέχρι και τις 13 Δεκέμβρη θα ισχύσει επιπλέον έκπτωση 10% σε κάθε αγορά.

Keywords
Αναζητήσεις
neo-katastima-av-vasilopoulos-sto-marousi.htm
Τυχαία Θέματα