Θ. Μαρίνος «Το παιδικό… Business Plan των Χριστουγέννων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά»

Ο managing director της Betsson Greece, Θάνος Μαρίνος, «ξετυλίγει» στο emeaGr αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα. Μας μιλάει για το παιδικό… Business Plan που υλοποιούνταν την παραμονή στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και την αυθεντικότητα των στιγμών. Καθώς και για την οικογένεια του στην Betsson.

«Για μένα ήταν πάντα μια ξεχωριστή εποχή του χρόνου: Χριστούγεννα

με τους γονείς και τα αδέρφια μου! Όλα τα καλά της χρονιάς που έφευγε συνέβαιναν τα Χριστούγεννα: Παίρναμε δώρα, ανταλλάσσαμε ευχές και παίρναμε συγχωροχάρτι για ότι αταξίες είχαμε κάνει καθ’ όλη την διάρκεια του έτους και το πιο βασικό: δεν είχαμε σχολείο!

Πέρα από τις όμορφες οικογενειακές στιγμές και τις ανέμελες παιδικές παρέες με τους φίλους τα Χριστούγεννα σήμαιναν και την εποχή που θα έμπαινε σε εφαρμογή το… Business Plan. Ποιο Business Plan; Μα τα κάλαντα!

Κάθε χρόνο, από πολύ μικρή ηλικία, εκεί γύρω στα 8 πρώτη φορά, πήγαινα και «έλεγα» τα κάλαντα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά- ήταν το μέρος στο οποίο δούλευε ο πατέρας μου.

Από τον γενικό διευθυντή των ναυπηγείων έως τον οξυγονοκολλητή στα αμπάρια των πλοίων άκουγαν τα κάλαντα και έδιναν για το καλό όσα χρήματα ήθελαν: ο σκοπός κάθε χρόνο άλλαζε ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες…

Όμως κάθε χρόνο από τα χρήματα που μάζευα από τα κάλαντα έβγαιναν όλα τα δώρα που έκανα προς την οικογένεια και τους φίλους μου και βεβαίως ένα δώρο που πήγαινε σε μένα!

Ακόμα και τώρα αναπολώ την αυθεντικότητα των στιγμών και κάθε χρόνο οι στιγμές από τα κάλαντα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά περνούν από μπροστά μου, θυμίζοντας μου αγαπημένα πρόσωπα και αγνούς αγωνιστές της ζωής!

Χωρίς σχολείο και με περισσότερο χρόνο να είμαστε όλοι πιο κοντά ο ένας με τον άλλον.

Τα Χριστούγεννα του 2021 ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα του νέου μωρού της Betsson, του www.betsson.gr!

Παρότι η Betsson γεννήθηκε το 1963 και έχει παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως, ήταν μεγάλη η χαρά όλων μας όταν γιορτάσαμε τα πρώτα Χριστούγεννα στην ελληνική αγορά το 2021!

Όταν αποφασίσαμε ότι είχε έρθει η ώρα της Ελλάδας μίλησα με την Betsson και εφόσον διαπίστωσα ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες για την ελληνική αγορά ήταν πολύ εύκολο και γρήγορο να έρθουμε σε συμφωνία.

Η παρουσία μας στην αγορά, ως η πρώτη δανειοδοτημένη εταιρία από το ελληνικό κράτος, ήρθε μετά από σκληρή δουλειά και επίμονες προσπάθειες από την ελληνική ομάδα της εταιρίας.

Ο Ανδρέας έβαλε πλάτη, ο Τόλης έγραφε ασταμάτητα, η Ελένη από την Μάλτα με την ομάδα της και η Μελίνα και η Λυδία που ενώθηκαν με την ομάδα σε δεύτερη φάση αποτελούν την οικογένεια μου στην Betsson!

Σε κάθε οικογένεια υπάρχουν και τα αγαπημένα παιδιά βεβαίως: είναι σημαντικό να ξέρουν όλοι όσοι ανήκουν στην οικογένεια της Betsson πως είμαστε μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα!

Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα