Lenovo ThinkPad Tablet 2 απο τον Νοέμβριο για 649 δολάρια

Το Lenovo ανακοίνωσε μια ακόμη windows 8 συσκευή, το ThinkPad Tablet 2, που διαθέτει μια 10 ιντσών με 1366 x 768 pixel οθόνη, επεξεργαστή Intel Atom Trail Clover επεξεργαστή, και τα Windows 8. Η Lenovo

παρουσίασε το tablet πριν από λίγους μήνες και θα το πουλάει για 799 δολάρια μαζί με ένα προαιρετικό dock πληκτρολόγιο. Η Lenovo θα διαθέσει το ThinkPad Tablet 2 απο τον Νοέμβριο με τιμή απο 649 δολάρια και πάνω.

H Lenovo ανακοίνωσε μια ακόμη windows 8 συσκευή, το ThinkPad Tablet 2, που διαθέτει μια 10 ιντσών με 1366 x 768 pixel οθόνη, επεξεργαστή Intel Atom Trail Clover επεξεργαστή και τα Windows 8. Η Lenovo παρουσίασε το tablet πριν από λίγους μήνες και τώρα αποκάλυψε την τιμή που ξεκινάει απο τα 649 δολάρια ή τα 799 δολάρια μαζί με ένα προαιρετικό dock πληκτρολόγιο, με την διάθεση να ξεκινά απο τον Νοέμβριο

Το tablet ζυγίζει 600 γραμμάρια διαθέτει μια μπαταρία με διάρκεια 10 ώρες και έχει μια multitouch capacitive οθόνη αφής δάχτυλο και ένα ενεργό digitizer που σας επιτρέπει να γράψετε ή να σχεδιάσετε πάνω στην οθόνη με ένα ψηφιακό στυλό. Ακόμα διαθέτει επίσης μια θύρα micro HDMI, 8MP κάμερα πίσω, 2MP κάμερα στο μπροστινό μέρος, καθώς και μια πλήρους μεγέθους θύρα USB.

Δεδομένου ότι το ThinkPad Tablet 2 έχει ένα επεξεργαστή x86 (ακόμα κι αν είναι σχετικά αργός), θα είναι σε θέση να τρέξει full desktop εφαρμογές, όπως εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για παλαιότερες εκδόσεις των Windows. Αυτό είναι κάτι που τα Windows RT tablets με ARM based chip δεν θα είναι σε θέση να το κάνουν, εκτός αν οι  προγραμματιστές ενημερώσουν τις εφαρμογές τους με υποστήριξη αρχιτεκτονικής ARM.

Η Lenovo τοποθετεί αυτό το tablet ως ένα μηχάνημα business class και η εταιρεία θα προσφέρει 3G και 4G επιλογές στις ΗΠΑ, καθώς και ένα προαιρετικό πληκτρολόγιο και dock που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το tablet όπως ένα laptop ή desktop PC.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα