Η Qualcomm ανακοίνωσε το Toq Smartwatch

18:54 5/9/2013 - Πηγή: TechFan

Την ίδια ημέρα που η Samsung ανακοίνωσε το δικό της SmartWatch, το Gear Galaxy, η Qualcomm αποφάσισε να παρουσιάσει το TOQ. Η TOQ είναι ένα SmartWatch απο τον γίγαντα των επεξεργαστών, ικανό να συγχρονιστεί με το smartphone σας και να ελέγχει πολλές πτυχές της συσκευής. Το ρολόι μπορεί να χειριστεί εύκολα τη μουσική σας, τον καιρό, τα μηνύματα κειμένου, τα τηλεφωνήματα και το πρόγραμμά σας.

Διαθέτει

μια interferometric οθόνη, η οποία εκμεταλλεύεται το φως γύρω από αυτή ώστε να μπορείτε να δείτε την οθόνη σας οπουδήποτε, ακόμη και σε έντονο ηλιακό φως. Ένα χαρακτηριστικό που κάνει TOQ μοναδικό είναι η δυνατότητα να φορτίσετε ασύρματα τη συσκευή με ένα ειδικά σχεδιασμένο dock από την Qualcomm. Υποστηρίζει οποιαδήποτε συσκευή Android που τρέχει Android 4.0.3 ή νεότερη έκδοση (σύντομα και στο iOS) και έρχεται εξοπλισμένο με Bluetooth 4.0.

Η αυτονομία του, σύμφωνα με την εταιρεία, φτάνει τις 5 μέρες και θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, αρχικά σε περιορισμένο αριθμό, σε τιμή κοντά στα 300 δολάρια. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Πηγή : droid-life.com

Keywords
Τυχαία Θέματα