Η εφαρμογή Nokia HERE Maps έρχεται στο Android, αποκλειστικά για τα Galaxy τηλέφωνα

13:20 30/8/2014 - Πηγή: TechFan

Η εφαρμογή HERE Maps της Nokia μας έρχεται στο μυαλό ως επί το πλείστον, όταν μιλάμε για το Windows Phone OS. Λοιπόν, φαίνεται ότι η υπηρεσία έρχεται και στις Android συσκευές, αλλά θα είναι αποκλειστικά για Samsung Galaxy

συσκευές προς το παρόν.

Η εφαρμογή HERE Maps έρχεται στο Android με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα είναι σε θέση να βρουν το δρόμο προς τους προορισμούς τους, ακόμη και όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο internet, χάρη στο GPS. Μερικά άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν χάρτες για σχεδόν 200 χώρες, turn-by-turn και υποστήριξη αυτοκινήτου σε 100 από αυτές τις χώρες, πληροφορίες traffice, χάρτες διέλευσης και κατεύθυνση σε διάφορες περιοχές σε όλη την υδρόγειο.

Το HERE Maps θα είναι διαθέσιμο και για το πρόσφατα ανακοινωθέν Samsung Gear S SmartWatch που έρχεται με το Tizen λειτουργικό σύστημα. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι το Glympse, το οποίo οι Android, iPhone και Windows χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται τη θέση τους σε πραγματικό χρόνο με ανθρώπους που εμπιστεύονται.

Πηγή: geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα