Νέο Neptune Pine android ρολόι

16:07 10/2/2013 - Πηγή: TechFan

Τα Smartwatches έχουν γίνει δημοφιλή κατά τα τελευταία χρόνια και μια από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις είναι το Pebble Smartwatch που διατίθεται ήδη, με την αγορά να είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει ακόμη περισσότερο.

Ωστόσο, αν ψάχνετε για κάτι που να κάνει κάτι περισσότερο από το απλά να συνδέεται με το smartphone σας, μπορεί να σας ενδιαφέρει το νέο Neptune Pine ρολόι που είναι εξοπλισμένο με μια 2,5″ οθόνη, μια φωτογραφική μηχανή 5 megapixel, Bluetooth, Wi-Fi, GPS και GSM

συνδεσιμότητα.

Η διαφορά μεταξύ του Neptune Pine και των άλλων smartwatches είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας ως ένα τηλέφωνο από τον καρπό σας και περιλαμβάνει επίσης ένα χρήσιμο πληκτρολόγιο QWERTY.

“Δεν είναι μόνο ότι το Pine smartwatch έρχεται με όλα τα πρότυπα συνδεσιμότητας ενός smartphone όπως quad-band GSM, 3G, 802,11 Wi-Fi, GPS, και Bluetooth 4,0, το smartwatch διαθέτει επίσης μια ψηφιακή πυξίδα και ραδιόφωνο FM. ”

Το Neptune Pine ρολόι είναι τώρα διαθέσιμο για προ παραγγελία, για $ 335 για το μοντέλο των 8GB και $ 395 για την έκδοση 32GB. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Neptune Pine ρολόι μπορείτε να δείτε στην Neptune Pine ιστοσελίδα.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα