ΑΝΤΑΡΣΥΑ VS ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ

Απάντηση στην έμμεση προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να προσελκύσει τους ψηφοφόρους της έδωσε χθες η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, βάλλοντας με σφοδρότητα εναντίον του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή Αρσένη.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ένα από τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, που είχε συναντήσει ο κ. Τσίπρας

στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς για τα αντίθετα που τον κατηγορούν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

«Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας “υπευθυνότητα” και “σύνεση”, υποχωρώντας από τις “μη μονομερείς ενέργειες” και τη “διαπραγμάτευση” των όρων του Μνημονίου έως την υπόδειξη του Γ. Αρσένη ως υπηρεσιακού πρωθυπουργού, συνεχώς αδυνατίζει το κίνημα που έφερε σε αδιέξοδο τα κόμματα του Μνημονίου», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ως προς τον κ. Αρσένη, τα βέλη είναι φαρμακερά. «Εδώ και δύο χρόνια δεν έχει πει ούτε λέξη ενάντια στο πρόγραμμα λιτότητας και την υπαγωγή της χώρας στις επιταγές του ΔΝΤ και της ΕΕ, την οποία σε μεγάλο βαθμό ενορχήστρωσε και υλοποίησε η σύζυγός του Λ. Κατσέλη» σημειώνουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης και καταλήγουν «δεν είναι δουλειά της Αριστεράς να ξεπλένει φθαρμένους πολιτικούς, ούτε να ανασύρει πρόσωπα τα οποία ο ίδιος ο κόσμος του κινήματος έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας». Δεν αποκλείω ότι ο Αλέξης θα κερδίσει ψήφους και από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά. Δεν έχω, ωστόσο, ούτε μία αμφιβολία ότι είναι ζήτημα χρόνου κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν… ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα