Τρία χρόνια δωρεάν service για τα Subaru XV των 1600 κ.εκ

Ένα προωθητικό πρόγραμμα για το Subaru XV1.6 ανακοίνωσε η Πλειάδες Motors Α.Ε. που θα έχει ισχύ μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2019.

Όσοι ενδιαφέρονται να παραγγείλουν το Subaru XV των 1600 κ.εκ. μέχρι τις 25/10/19 ( για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων) κερδίζουν δωρεάν Service για 3 χρόνια. Το Subaru XV1,6 είναι το βραβευμένο ως BEST IN CLASS

μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο από τον ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Οργανισμό EuroNCAP και φέρει στον βασικό εξοπλισμό του χαρακτηριστικά, όπως η μόνιμη συμμετρική τετρακίνηση της Subaru, το αυτόματο κιβώτιο CVT, το σύστημα προληπτικής ασφάλειας Eyesight, το X-Mode και πολλά άλλα. Επιπλέον ακόμα και η πρώτη έκδοση, η Pure, στα 25.960 ευρώ, διαθέτει εντυπωσιακά πλούσιο εξοπλισμό.

Το Subaru XV στηρίζεται στην πλατφόρμα SGP της Subaru. Οι Ιάπωνες κάνουν λόγο για βελτίωση της στρεπτικής ακαμψίας κατά 70% καλύτερες επιδόσεις εκτός δρόμου. Διατίθεται με ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα είτε 1.6lt/114PS,. Είναι αποκλειστικά 4κινητο με την ροπή σε κανονικές συνθήκες να μοιράζεται 60% μπροστά, 40% πίσω ενώ σε ακραίες συνθήκες αυτό μπορεί να γίνει 50% – 50%.

The post Τρία χρόνια δωρεάν service για τα Subaru XV των 1600 κ.εκ appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα