Γιατί η τρόικα χτυπά πάντα στις εκπτώσεις

Το ότι ο «φον φούφουτοι» της τρόικα δεν έχουν καμία συμπάθεια στην Ελλάδα το καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στη χώρα.
Εκείνοι, όμως, που πραγματικά τους «καταριούνται» θα πρέπει να είναι οι καταστηματάρχες ρούχων και άλλων προϊόντων ένδυσης καθώς οι εκπρόσωποι των «εταίρων» μας έρχονται στην Ελλάδα πάντα στην περίοδο των εκπτώσεων.
Αν

συνυπολογίσουμε ότι κάθε «εμφάνισή» τους στη χώρα συνοδεύεται από νέα μέτρα και μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις αντιλαμβανόμαστε ότι στη περίοδο των εκπτώσεων δεν «ξεμυτίζει» κανείς για να κάνει λίγο τζίρο στην αγορά.
Συνεπώς εκτός από τις καταστροφικές συνέπειες των προτάσεων – διαταγών τους στην ελληνική οικονομία , ουσιαστικά οι κύριοι αυτοί χαλάνε από…πρώτο χέρι την αγορά και το εμπόριο της χώρας!
Υπάρχει, βέβαια, και η άποψη ότι οι τύποι αυτοί, που δεν φορολογούνται σχεδόν καθόλου και δεν πληρώνουν σχεδόν τίποτα κάθε φορά που έρχονται στην Ελλάδα, είναι τόσο τζαμπατζήδες που έρχονται επίτηδες τέτοιες περιόδους για να αγοράσουν κανένα παπουτσάκι ή κανένα καλό κουστουμάκι…

Από την άλλη , βέβαια, φαντάζεστε τί έχει να γίνει εάν αντιληφθούν οι Έλληνες πολίτες τον μπλαζέ κ. Τόμσεν να ψωνίζει φθηνά εσώρουχα στην Ερμού;

Keywords
Τυχαία Θέματα