Πώς μια γυναίκα μπορεί να τρελάνει τον άντρα στο κρεβάτι

Το κλασικό θέμα για το οποίο διαφωνούν οι άντρες με τις γυναίκες είναι το σεξ. Για να βρουν οι άντρες μία γυναίκα και να περάσουν μια τέλεια βραδιά θα πρέπει και αυτές να είναι αρκετά «προχωρημένες».

Θα ξεκινήσουμε από τα πιο ελαφριά και θα πάμε στα πιο βαριά

Αρχικά, οι ομιλίες στο κρεβάτι. Εμείς τα αρσενικά, το θέλουμε το μιλητό μας, ενώ κάποιες γυναίκες είναι αρκετά μαζεμένες για να αρχίσουν τα «θα σου κάνω εκείνο, θα σου κάνω το άλλο, με τρελαίνεις» κ.λ.π.

Το άλλο, όσο και να σας φαίνεται περίεργο, είναι τα παιχνίδια με τους ρόλους και τις αμφιέσεις. Θέλουμε να υπάρχει μια ποικιλία όπως και να το κάνουμε, να νιώθουμε ότι κάθε μέρα πάμε και με κάποια άλλη. Τη μία μέρα με γιατρό, την άλλη με νοσοκόμα, την παράλλη με χορεύτρια, τέτοια…. Δύσκολα όμως βρίσκεις γυναίκα να είναι ανοιχτή σε τέτοιες προτάσεις.

Όσο κατεβαίνουμε τη λίστα μας και πάμε στα πιο βαθιά….είναι η ώρα να πούμε και για το ρόλο των ερωτικών ταινιών. Γιατί τους ζορίζει τόσο πολύ αυτό το θέμα? βέβαια έχω παρατηρήσει ότι όλο και περισσότερες χαλαρώνουν αλλά το ταμπού σαν ταμπού δεν παύει να υπάρχει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άντρας που να μην του αρέσει να βλέπει με την κοπέλα του ερωτικές ταινίες. Ανεβάζει πάρα πολύ και τον άντρα αλλά και τη σχέση σου, να μπορείς να κάνεις και εσύ όλα αυτά που βλέπεις στα συνδρομητικά κανάλια μετά τις 12 το βράδυ.

Λίγο πριν το τέλος της λίστας, θα πω για τα ερωτικά παιχνίδια! Αυτά, που αν τα βλέπουμε να τα χρησιμοποιούν οι γυναίκες μόνες τους και εμείς δίπλα κοιτάμε, ανάβουμε και δεν μας κρατάει τίποτα?? Ε, αυτά!  Όλοι θέλουμε να βλέπουμε τη γυναίκα να περνάει και μόνη της καλά και όταν είναι στο πικ να μπούμε κι εμείς στο παιχνίδι…το πρόβλημα είναι το να πάνε να τα ψωνίσουνε. Εκεί χαλάει η δουλειά γιατί οι περισσότερες δυσκολεύονται. Ξεπεράστε ρε κορίτσια τα ταμπού και τους συντηρητισμούς.

Για το τέλος λοιπόν άφησα το καλύτερο. Το στριπτίζ. Όταν η γυναίκα είναι ακομπλεξάριστη με την εμφάνισή της και γουστάρει τον εαυτό της μπορεί να κάνει καλύτερο στριπτίζ ακόμα και από την Ντέμι Μουρ. Και εμείς δεν έχουμε καλύτερο από αυτό το θέαμα.

Keywords
Αναζητήσεις
παιχνιδια πιπας με τζελ που θα τον τρελανουν, τι τρελαινει τους αντρες στη πιπαι
Τυχαία Θέματα