Κλήρωση Europa League: ΠΑΟΚ-Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ατρόμητος-Άλκμααρ

Καλή… συμπεριφορά απέναντι στους δύο εκπροσώπους της Ελλάδας στο Europa League είχε η κληρωτίδα στη Νιόν της Ελβετίας. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με το πρώτο ματς να γίνεται στο Ισραήλ, ενώ ο Ατρόμητος θα βρει στο δρόμο του την Άλκμααρ, την οποίο και θα υποδεχτεί στο πρώτο παιχνίδι.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

ήταν οι Γιάμπλονετς (Τσεχία), Ριέκα (Κροατία), Σεντ Γκάλεν (Ελβετία) και Σκεντερμπέου (Αλβανία), ενώ του Ατρομήτου οι Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Γκενκ (Βέλγιο), Σουόνσι (Αγγλία) και Νις (Γαλλία).

Οι αγώνες θα γίνουν στις 22 και 29 Αυγούστου αντίστοιχα, ενώ στις 30 Αυγούστου θα γίνει η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων (48 ομάδες, 12 γκρουπ των 4).

Επτά ομάδες έχουν απευθείας θέση στους ομίλους του Europa League. Πρόκειται για τις Βαλένθια (Ισπανία), Μπορντό (Γαλλία), Λάτσιο (Ιταλία), Ανζί (Ρωσία), Γουίγκαν (Αγγλία), Φράιμπουργκ (Γερμανία) και Γκιμαράες (Πορτογαλία).

Σε αυτές θα προστεθούν οι δέκα που θα αποκλειστούν στα play offs του Champions League και οι 31 που θα προκριθούν από τα play offs του Europa League. Η κλήρωση για τους ομίλους (θα δημιουργηθούν δώδεκα γκρουπ των τεσσάρων ομάδων) θα γίνει στις 30 Αυγούστου και η φάση των ομίλων θα αρχίσει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα