Nέα γυναικοκτονία στην Κρήτη – Ο δράστης ειδοποίησε τις Αρχές και συνελήφθη

Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία, που έγινε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, το έγκλημα έγινε λίγο μετά τις 7 το πρωί στην οδό Πατρόκλου, στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο. Ο δράστης σκότωσε τη γυναίκα του και ειδοποίησε τις Αρχές μετά τη δολοφονία. Πήρε στα χέρια του, ένα πυροβόλο όπλο και την έβαλε στο στόχαστρο, χωρίς το θύμα να προλάβει

να αντιδράσει.

Μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσαν στο σημείο λεπτά αστυνομικές δυνάμεις, που πέρασαν χειροπέδες στον δράστη. Αν και τα αίτια του εγκλήματος δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί έντονος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού στο σπίτι και κάποια στιγμή ο δράστης πυροβόλησε τη γυναίκα του.

Αμέσως μετά φέρεται ότι ο ίδιος ειδοποίησε ασθενοφόρο και να ομολόγησε την πράξη του. Όταν έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή. Ο θάνατός της, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ήταν ακαριαίος μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης είναι ηλικίας 39 ετών, αλβανικής καταγωγής και το έγκλημα σημειώθηκε σε ρετιρέ, κοντά στο γήπεδο του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Επίσης, εξετάζονται οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο δράστης επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος και μετά τον διαπληκτισμό με τη γυναίκα του πήρε το όπλο και τη σκότωσε. Το θύμα φέρεται ότι ήταν ρουμανικής καταγωγής, ενώ ο δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για μικροποσότητες ναρκωτικών αλλά και εμπλοκή σε επεισόδια. Ωστόσο, δεν είχαν υπάρξει καταγγελίες εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία ή κάτι άλλο απέναντι στη σύντροφό του.

Οι Αρχές ζήτησαν να σπεύσει και ιατροδικαστής, σε μια προσπάθεια να χυθεί περισσότερο φως στις συνθήκες του εγκλήματος.

Keywords
Αναζητήσεις
nea-gynaikoktonia-stin-kriti--o-drastis-eidopoiise-tis-arches-kai-synelifthi.htm
Τυχαία Θέματα