Μπένι Γκαντζ: Το Ισραήλ θα απαιτήσει το τίμημα από το Ιράν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή

Το Ισραήλ θα απαιτήσει ένα τίμημα από το Ιράν ως απάντηση στη μαζική επίθεση με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, δήλωσε σήμερα ο κεντρώος υπουργός Πολέμου Μπένι Γκαντζ.

“Θα οικοδομήσουμε έναν περιφερειακό συνασπισμό και θα απαιτήσουμε το τίμημα από το Ιράν με τον τρόπο και τη χρονική στιγμή που είναι κατάλληλοι για εμάς”, δήλωσε ο Γκαντζ σε ανακοίνωση, ενόψει της σύγκλησης του ισραηλινού πολεμικού υπουργικού συμβουλίου για να συζητηθεί η απάντηση του Ισραήλ στην

επίθεση του Ιράν.

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ συγκαλεί την ερχόμενη Τρίτη 16 Απριλίου, ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ.

«Μετά τις ιρανικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ, συγκάλεσα έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, την Τρίτη. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην αποκλιμάκωση και την ασφάλεια της περιοχής», ανέφερε ο Ζοζέπ Μπορέλ με ανάρτησή του στην πλατφόρμα “Χ”.

Η μονάδα πληροφοριών για πληροφοριών του Σώματος των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί να μην υπάρξουν τυχόν αναρτήσεις υπέρ του Ισραήλ από Ιρανούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Ορισμένοι Ιρανοί, εντός και εκτός της χώρας, εξέφρασαν την υποστήριξή τους στο Ισραήλ αφότου το Ιράν εξαπέλυσε επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους τη χθεσινή νύχτα σε αντίποινα για τον φερόμενο βομβαρδισμό του Ισραήλ κατά του ιρανικού προξενείου στην πρωτεύουσα της Συρίας την 1η Απριλίου.

Keywords
Αναζητήσεις
beni-gkantz-to-israil-tha-apaitisei-to-timima-apo-to-iran-otan-erthei-i-katallili-stigmi.htm
Τυχαία Θέματα