Διευθύνων Σύμβουλος χωρίς μισθό ο σύζυγος της βουλευτίνας μετά τον σάλο για το διορισμό του

Mετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε εκτός αλλά και εντός ΣΥΡΙΖΑ η τοποθέτησή του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ (Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων) ο σύζυγος της Χαράς Καφαντάρη, Αργύρης Αργυρίου, απαντά με δήλωσή του ότι έχει παραιτηθεί από τον μισθό του.

Ο κ. Αργυρίου κάνει λόγο για προσπάθεια να πληγεί η αξιοπιστία της κυβέρνησης και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π. Σκουρλέτη, αλλά και το πρόσωπο της συζύγου του, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ

Χ. Καφαντάρη, μέσω της επίθεσης στο δικό του πρόσωπο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016…

Με αφορμή τον διορισμό στην νέα εταιρεία «Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων Α.Ε.» (Δ.ΕΠ.ΕΝ.Ε. Α.Ε.), εταιρεία χωρίς αντικείμενο(!), του συζύγου της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη, κ. Αργύρη Αργυρίου….

Κριτική άσκησε και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

ΥΓ: Η σύσταση της «Δημόσιας Επιχείρησης Ενεργειακών Επενδύσεων Α.Ε.» είχε αποφασιστεί την περασμένη περίοδο για να συμμετέχει στην κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από την Ρωσία στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας. Το έργο, όμως, έχει ακυρωθεί λόγω και των «πολεμικών» σχέσεων Ρωσίας-Τουρκίας μετά και την κατάρριψη του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από τους Τούρκους.

Παρά ταύτα, η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Πάνος Σκουρλέτης προχωρούν στην συγκρότηση της εταιρείας, την σταδιακή εκταμίευση του μετοχικού κεφαλαίου συνολικού ύψους 1 εκατ. ευρώ αλλά και τον διορισμό προέδρου, αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου….

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

«Ο σύζυγός μου είναιάνθρωπος της επιστήμης, της κοινωνίας, έχει μία συγκεκριμένη επαγγελματική πορεία και αναγνωρίστηκε από τον υπουργό»!

Keywords
Τυχαία Θέματα