Εθνική: Προσφέρθηκαν 12.360.169 ADSs για επαναγορά

14:37 1/7/2013 - Πηγή: BankWars

Τα αποτελέσματα της προσφοράς σε μετρητά για την αγορά έως και 22.500.000 αμερικανικών μετοχών αποθετηρίου ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.

Με βάση τις πληροφορίες που παρασχέθηκαν από την Bank of New York Mellon, η οποία ενεργεί ως Εκπρόσωπος Προσφορών

(Tender Agent), αναφορικά με την Πρόταση, κατά την Προθεσμία Λήξης, 12.360.169 ADSs προσφέρθηκαν εγκύρως και δεν ανακλήθηκαν σύμφωνα με την Πρόταση, τα οποία αντιπροσωπεύουν περίπου 49,4% των υφιστάμενων ADSs κατά την Προθεσμία Λήξης.

Η Τράπεζα θα αποδεχθεί κατά την Ημερομηνία Διακανονισμού (όπως ορίζεται κατωτέρω) την αγορά όλων των ADSs που προσφέρθηκαν εγκύρως και η προσφορά τους δεν ανακλήθηκε εγκύρως. Μετά την επαναγορά αυτών των ADSs την Ημερομηνία Διακανονισμού, θα παραμείνουν 12.639.831 ADSs.

Η ολοκλήρωση της Προσφοράς τελούσε υπό τον όρο της πλήρωσης ή της παραίτησης από τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στο Έγγραφο Προσφοράς για Αγορά, όλες από τις οποίες έχουν εκπληρωθεί.

Ο Διακανονισμός της Πρότασης αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου 2013. Κατά την Ημερομηνία Διακανονισμού, ο Εκπρόσωπος Προσφορών θα φροντίσει ώστε όλα τα ADSs που αγοράστηκαν να παραδοθούν στην Τράπεζα, ή σε διαταγή της Τράπεζας, και η Τράπεζα θα παραδώσει στον Εκπρόσωπο Προσφορών για περαιτέρω παράδοση στους κατόχους που προσέφεραν τα ADSs τους το ποσό σε μετρητά που απαιτείται για την πληρωμή κάθε κάτοχου που προσέφερε τα ADSς του, ήτοι $12,50 ανά ADS που έχει εγκύρως προσφερθεί και η προσφορά του δεν έχει εγκύρως ανακληθεί, καθαρό στο κάτοχο σε μετρητά, μετά την αφαίρεση οποιασδήποτε επιβλητέας παρακράτησης φόρου και χωρίς τόκο επ΄ αυτού, αφού αφαιρεθεί και οποιοδήποτε άλλο τέλος ή φόρος. Βάσει των αποτελεσμάτων της Πρότασης, το συνολικό ποσό αγοράς για τα προσφερθέντα ADSs ανέρχεται σε περίπου $154,5 εκατομμύρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα