ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Το δικαίωμα τρόμαξε τους μετόχους – “Τιμή πάνω από 4,70 ευρώ” βλέπουν οι insiders

Τι θα γίνει με τα δικαιώματα και την τιμή της μετοχής της Εθνικής Τράπεζας; Η πρώτη ημέρα ήταν για τα δικαιώματα…εφιαλτική! Το δικαίωμα της Εθνικής ξεκίνησε την διαπραγμάτευση από τα 4,47 ευρώ και αμέσως έπεσε έως το χαμηλό ημέρας των 0,75 ευρώ, όταν έγραφε απώλειες -83,15%! Αντιθέτως, το υψηλό ημέρας του δικαιώματος είναι στα 3,11 ευρώ, όταν έχανε -30,11%.

Η μετοχή της Εθνικής όμως, με τιμή εκκίνησης τα 4,53 ευρώ έκλεισε τελικά με οριακά κέρδη +0,88% στα 4,57 ευρώ με κεφαλαιοποίηση 10,95 δισ. ευρώ!

Ενδοσυνεδριακά η ΕΤΕ έφτασε

να χάνει έως και -6,18% πέφτοντας στα 4,25 ευρώ, κάτω από την τιμή της αύξησης των 4,29 ευρώ.

Πως αναμένεται να εξελιχθούν τα πράγματα;

1. Μόνον η προσδοκία κερδών από την άσκηση ή την μεταπώληση των warrants θα δικαιολογούσε κάποια αξία για τα “δικαιώματα”. Ομως, για να αποδειχθεί βάσιμη αυτή η προσδοκία, πρέπει μελλοντικά η μετοχή της Εθνικής να ανεβεί σημαντικά, αρκετά ψηλότερα από την τιμή της ΑΜΚ.

2. Ο καλός γνώστης της αγοράς τις εκτιμήσεις του οποίου δημοσιεύσαμε χθες, σήμερα, μετά την εφιαλτική για τα δικαιώματα συνεδρίαση, επισημαίνει το εξής: ” Η μετοχή θα γίνει …αεροπλάνο! Θα βρεθεί πάνω από τα 4,70 ευρώ στην εβδομάδα από 7 εως
14 του Ιουνίου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα