Ντρόπιασαν το ναυτικό επάγγελμα καπετάνιος – πλήρωμα του Blue Horizon – Έπνιξαν 36χρονο, μη χάσουν 1′ της αναχώρησης – Τι έκανε το λιμενικό;

00:24 6/9/2023 - Πηγή: BankWars

Σοκαριστικές σκηνές, ανείπωτη τραγωδία με ισχυρές δόσεις απανθρωπιάς,  το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά. 36χρονος επιβάτης πήγε να ανέβει στο «Blue Horizon» και δύο άτομα από το πλήρωμα τον έσπρωξαν έξω από το πλοίο που συνέχιζε τις διαδικασίες απόπλου για την Κρήτη.

Ο 36χρονος πνίγηκε!

Παρ’ ότι το Blue Horizon αναχώρησε κανονικά με προορισμό το Ηράκλειο,

αυτή τη στιγμή επιστρέφει στον Πειραιά, προκειμένου να προχωρήσουν τόσο η διαδικασία της προανάκρισης για το θλιβερό συμβάν, όσο και οι πρώτες καταθέσεις.
Λίγο αργότερα συνελήφθησαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα.

Με εντολή εισαγγελέα συνελήφθησαν ο καπετάνιος και τρία μέλη πληρώματος και δύο άτομα από το πλήρωμα τον έσπρωξαν στη θάλασσα ενώ το πλοίο συνέχιζε τον απόπλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι τα δύο άτομα που βρισκόντουσαν στον καταπέλτη, ο αξιωματικός του καταστρώματος και ο καπετάνιος του πλοίου.

Από το πλοίο, υπήρξε νωρίτερα η εξής ανακοίνωση:

«Το πλοίο έχει καθυστέρηση εξαιτίας περιστατικού που σημειώθηκε στο λιμάνι.
Το πλοίο δεν φέρει καμία ευθύνη για το συμβάν».

Στελέχη του Λιμενικού Σώματος επιλήφθησαν για το συμβάν, ενώ, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.
Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ATTICA 

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος».

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Το καράβι για να ξεκινήσει πρέπει να είναι κλειστές οι πόρτες , επίσης πρέπει να επιβλέπει την επιβίβαση λιμενικός υπάλληλος και με την αναχώρηση να μην επιτρέπει κανέναν να πλησιάζει κοντά. Τι από αυτά έγινε; ΤΙΠΟΤΑ!

Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε έξω από το πλοίο τον επιβάτη που σκοτώθηκε στο Blue Horizon pic.twitter.com/sc1z7SvVni

— kakajason (@kakajason50) September 5, 2023

Keywords
Αναζητήσεις
ntropiasan-to-naftiko-epangelma-kapetanios--pliroma-tou-blue-horizon--epnixan-36chrono-gia-na-mi-chasoun-ena-lepto-tis-anachorisis--ti-ekane-to-limeniko.htm
Τυχαία Θέματα