Ο συνεπής υπουργός κ.Θεόδωρος Δρίτσας – Ο λόγος του…συμβόλαιο!

Ο ΟΛΠ ιδιωτικοποιείται. Το είπε και ο κ.Δρίτσας! Ο υπυργός, μιλώντας χθες στο πλαίσιο παρουσίασης έρευνας στο Ίδρυμα Λασκαρίδη, ανέφερε πως “ανεξάρτητα από τις διαθέσεις καθενός, οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησης από την πλευρά της κυβέρνησης και του ευρύτερου δημοσίου θα ολοκληρωθούν εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος. Όλα αυτά προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο και αυτό, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι κάποιοι θα ήθελαν οι διαδικασίες είτε να τρέξουν πιο γρήγορα, είτε να καθυστερήσουν”.

Ο κ.Θ.Δρίτσας, στην ορκωμοσία

της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον Ιανουάριο του 2015 είχε αναφέρει πως “ο δημόσιος χαρακτήρας του λιμανιού παραμένει και η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ σταματάει εδώ”.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 είχε δηλώσει ότι “το ΤΑΙΠΕΔ αυθαιρετεί” και είχε υποστηρίξει πως έχουν δίκιο όσοι φορείς εξέδωσαν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για την υπέρβαση κάθε νόμιμης διαδικασίας από το ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με την σύμβαση παραχώρησης.

Προ ημερών, όταν είχαν πέσει και οι υπογραφές με τους Κινέζους είχε πει πως “αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία με την COSCO”, ότι και ο ίδιος ενημςερώθηκε από το δελτίο τύπου του ΤΑΙΠΕΔ και είχε ζητήσει ενημέρωση από το Ταμείο σχετικά με την απόφαση να γίνει αποδεκτή η βελτιωτική προσφορά της Cosco καθώς και όλα τα σχετικά έγγραφα στα οποία βασίστηκε αυτή η απόφαση…

Keywords
Τυχαία Θέματα