ΕΞΑΡΧΕΙΑ: Πυροβολισμοί με έναν νεκρό – Άφαντοι οι δράστες

13:07 7/6/2016 - Πηγή: BankWars

[UPD] Στόχος δύο κουκουλοφόρων που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έγινε στις 11.30 το πρωί της Τρίτης στην οδό Θεμιστοκλέους 88, στην επάνω πλευρά της πλατείας Εξαρχείων, ένας άνδρας, αραβικής καταγωγής.

Οι δράστες τον πυροβόλησαν με πυροβόλο όπλο και τον τραυμάτισαν βαριά στον λαιμό. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου οδηγήθηκε στο χειρουργείο, αλλά τελικά κατέληξε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι κουκουλοφόροι πυροβόλησαν τον άνδρα τουλάχιστον έξι φορές.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ

Στόχος δύο κουκουλοφόρων που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έγινε στις

11.30 το πρωί της Τρίτης στην οδό Θεμιστοκλέους 88, στην επάνω πλευρά της πλατείας Εξαρχείων, ένας άνδρας, αραβικής καταγωγής.

Οι δράστες τον πυροβόλησαν με πυροβόλο όπλο και τον τραυμάτισαν βαριά στον λαιμό. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου οδηγείται στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι κουκουλοφόροι πυροβόλησαν τον άνδρα τουλάχιστον έξι φορές.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των κακοποιών. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι το θύμα έχει απασχολήσει ως διακινητής ναρκωτικών.

Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής.

Σημειώνεται ότι και τον Νοέμβριο του 2013, επίσης στα Εξάρχεια, σε ανάλογο περιστατικό είχε χάσει τη ζωή του 27χρονος Αλβανός, από επίθεση που δέχθηκε για υπόθεση ναρκωτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα