Σε εκκαθάριση η εταιρεία ΚΟΥΜΠΑΣ Συμμετοχών

21:22 5/1/2016 - Πηγή: BankWars

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 26/1 καλούνται οι μέτοχοι της ΚΟΥΜΠΑΣ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με αντικείμενο τη διάλυση της εταιρείας, Ττη θέση της σε εκκαθάριση και τον διορισμό εκκαθαριστών.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του της 05/01/2016, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της εταιρείας, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 26/01/2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 μ.μ., στα γραφεία της Εταιρείας επί της Λ. Κηφισίας 100 και Μαραθωνοδρόμου 83 στο Μαρούσι, για να αποφασίσουν επί των ακόλουθων θεμάτων της ημερήσιας

διάταξης:

1.Διάλυση της Εταιρείας και θέση της σε εκκαθάριση.
2.Διορισμός εκκαθαριστών.

Σε περίπτωση που κατά την ως άνω συνεδρίαση, δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το καταστατικό και το νόμο απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι μέτοχοι της Εταιρείας σε Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει στις 08/02/2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ., στον ίδιο ως άνω τόπο για λήψη αποφάσεων επί των εν λόγω θεμάτων.

Σε περίπτωση που κατά την Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το καταστατικό και το νόμο απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι μέτοχοι της Εταιρείας σε Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει στις 19/02/2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ.μ., στον ίδιο ως άνω τόπο για λήψη αποφάσεων επί των εν λόγω θεμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα