Θεοφάνεια στον Πειραιά – Γιούχα στον υπουργό Δρίτσα – Παρών μόνο ο Β.Λεβέντης

13:47 6/1/2016 - Πηγή: BankWars

Φορτισμένο το κλίμα στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατά την διάρκεια του εορτασμού των Θεοφανείων, μέλη της ΛΑΕ, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, πραγματοποίησαν αρχικά συγκέντρωση έξω από την Μητρόπολη Πειραιά φωνάζοντας συνθήματα, και, στη συνέχεια, πορεία διαμαρτυρίας προς το σημείο ρίψης του σταυρού στο Λιμάνι.

Στη συγκέντρωση της ΛΑΕ βρίσκονταν

και λιμενεργάτες. Ένταση πυροδοτήθηκε μόλις έκανε την εμφάνιση του ο Υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας τον οποίο αποδοκίμασαν για την επικείμενη πώληση του ΟΛΠ.

Ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που παρέστη στον καθαγιασμό των υδάτων ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Παρόντες επίσης ο Γιάννης Τραγάκης από τη Νέα Δημοκρατία, ο Δημήτρης Καμμένος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ο Ηλίας Κασιδιάρης από τη Χρυσή Αυγή.

«Κανείς δεν μπορεί μόνος, όλοι μαζί» δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης μετά το πέρας της τελετής, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τις απουσίες του Προέδρου και του πρωθυπουργού από το πρώτο λιμάνι της χώρας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κάλεσε ορισμένους από τους μητροπολίτες να χαμηλώσουν τους τόνους.

Ο Γιάννης Τραγάκης της ΝΔ σχολίασε αρνητικά την απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης, παρά το γεγονός ότι ήταν παρών ο Θ.Δρίτσας, αλλά και την απουσία τηλεοπτικής κάλυψης. Η ΕΡΤ2 μετέδωσε ζωντανά μόνο την τελετή αγιασμού των υδάτων.

Στη μη μετάδοση της δοξολογίας από την δημόσια τηλεόραση αναφέρθηκε και ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, κάνοντας λόγο για κακότητα και μοχθηρία.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μόραλης, από την πλευρά του, υποβάθμισε τις απουσίες από την τελετή και στάθηκε στην ανάγκη ενότητας για να πάει η χώρα και ο Πειραιάς μπροστά.

Η ΔΗΛΩΣΗ Π.ΛΑΦΑΖΑΝΗ

«Η κυβερνητική πρόταση αποτελεί ένα μεγάλο σφαγείο για τις συντάξεις. Σε πρώτη δόση θα σφαγιαστούν όσοι θα πάρουν σύνταξη μέσα στο 2016 και μετά. Σε δεύτερη δόση, το σφαγείο θα επεκταθεί, μετά τις διαπραγματεύσεις με το κουαρτέτο, σε όσους παίρνουν ήδη σύνταξη.

Το μακάβριο έργο που φιλοδοξούν να αφήσουν πίσω τους Τσίπρας – Κατρούγκαλος είναι συντάξεις φτώχειας, πείνας και εξαθλίωσης.
Τα αντιασφαλιστικά σχέδια Τσίπρα-Κατρούγκαλου αντιπροσωπεύουν μια πραγματική οικονομική και κοινωνική γενοκτονία για τη χώρα.

Ότι δεν κατάφεραν Σημίτης – Γιαννίτσης πάει να το αποτελειώσει κυνικά και μεθοδευμένα το δίδυμο Τσίπρα – Κατρούγκαλου.
Να είναι βέβαιοι ότι τα ανάλγητα σχέδια τους θα ναυαγήσουν από τον κοινωνικό ξεσηκωμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα