Θεσσαλονίκη: Πελάτης σε ουζερί μαχαίρωσε τον μάγειρα έπειτα από διαπληκτισμό και εξαφανίστηκε

10:16 4/3/2024 - Πηγή: BankWars

Πανικός επικράτησε χθες Κυριακή, το απόγευμα, σε ουζερί στην περιοχή της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας από τους πελάτες διαπληκτίστηκε με τον 65χρονο μάγειρα και στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι και το «κάρφωσε» στην κοιλιά του υπαλλήλου.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε αιμόφυρτο τον 65χρονο μάγειρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Ο μάγειρας υποβλήθηκε σε χειρουργική

επέμβαση και πλέον αναρρώνει, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιδιοκτήτες του ουζερί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ αλλά όχι την Αστυνομία, την οποία ενημέρωσαν οι διασώστες, που έφτασαν στο κατάστημα.

Ο δράστης έφυγε από του ουζερί και αναζητείται, ενώ οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει στοιχεία και μια σειρά από βίντεο, με εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του ουζερί, προκειμένου να τον συλλάβουν.

Εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσει για το επεισόδιο και το θύμα, και να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τα αίτια της επίθεσης.  Ο 65χρονος μάγειρας είναι αλβανικής καταγωγής και, όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του ουζερί, στο παρελθόν δεν είχε προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα.

Keywords
Αναζητήσεις
thessaloniki-pelatis-se-ouzeri-machairose-ton-mageira-epeita-apo-diapliktismo-kai-exafanistike.htm
Τυχαία Θέματα