Eurovision: Σοβαρά επεισόδια έξω από το Malmö Arena – Διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης

Δεκάδες διαδηλωτές κλείδωσαν τα χέρια τους και ξάπλωσαν στο έδαφος έξω από το χώρο της εκδήλωσης ντυμένοι με σημαίες της Παλαιστίνης – και ήρθαν σε σύγκρουση με τη σουηδική αστυνομία που προσπάθησε να τους απομακρύνει.

A lot of Tension now outside #Eurovision2024 the cops are violent and kettle the rally #Palestina #sweden #Malmo #antireport pic.twitter.com/olcqlWrecz

Souidos (@Souidos) May 11, 2024

Οι διαδηλωτές φώναζαν «Ντροπή σας» σχετικά με την συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό, ενώ έδειξαν και την αλληλεγγύη τους με τον Παλαιστινιακό λαό.

Στην συνέχεια επιχειρήσουν να εισβάλουν στο στάδιο και η αστυνομία σχημάτισε κλοιό με τα βαν της ώστε να τους αποτρέψει.

In #Malmo, #Sweden , the #Eurovision2024 is being held tonight. But this is what the area looks like after mporting radical #Muslims by the millions, with zero response from the “POLIS.” They are protesting against the participation of #Israel.
Take note and think about #America. pic.twitter.com/B2FnUCF2hQ

— PatriotParents (@PatriotParents1) May 11, 2024

Οι σκηνές χάους ήρθαν μετά την αποχώρηση του Joost Klein ο οποίος κατηγορείται ότι κινήθηκε απειλητικά κατά μέλους της παραγωγής και από την άλλη εν μέσω αντιδράσεων για την συμμετοχή του Ισραήλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα