Εικόνες ντροπής στο «Γεννηματάς»: Πλημμύρισε από ράντζα στην τελευταία εφημερία

Για ακόμα μια φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας εικόνες ντροπής, μέσα από δημόσιο νοσοκομείο, όπου φαίνεται πως η διάλυση του ΕΣΥ που επιχειρείται από την κυβέρνηση δείχνει δυστυχώς να πετυχαίνει

Το «Γ. Γεννηματάς» στην τελευταία εφημερία γέμισα ράντζα με αποτέλεσμα οι ασθενείς να στοιβάζονται ο ένας επάνω στον άλλο ακόμη και μέσα στα «Επείγοντα».

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει η ιστοσελίδα 902.gr από την τελευταία εφημερία του Νοσοκομείου επιβεβαιώνεται η πλήρης εγκατάλειψη του ΕΣΥ.

Οι

ασθενείς είναι ουσιαστικά ο ένας πάνω στον άλλο, σε πρόχειρα κρεβάτια, με τα προσωπικά τους αντικείμενα αγκαλιά και με το λιγοστό υγειονομικό προσωπικό να παλεύει να βοηθήσει όσο ταχύτερα και καλύτερα γίνεται.

Σίγουρα «Γ. Γεννηματάς» δεν είναι το μοναδικό δημόσιο νοσοκομείο που παρουσιάζει μια τέτοια εικόνα εν μέσω εφημερίας, αφού όλα τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας παρουσιάζουν αυτή την κατάσταση, η οποία δείχνει ότι πάει να γίνει κανονικότητα.

Σε δήλωσή της η Γεωργία Φιλίππα, παθολόγος στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» και μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, σημειώνει με αφορμή την εικόνα στην εφημερία του Νοσοκομείου:

«Είναι μια εικόνα στοιβαγμένων κατά δεκάδες ασθενών πάνω σε φορεία, που περιμένουν ώρες για να εξεταστούν, και γιατρών και νοσηλευτών που τρέχουν πανικόβλητοι για να προλάβουν και να …χωρέσουν ανάμεσά τους, ώστε να τους περιθάλψουν.

Είναι μια εικόνα που δεν προέκυψε από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά την έχτισαν οι πολιτικές της υποστελέχωσης των νοσοκομείων, της ολοένα και βαθύτερης εμπορευματοποίησης του δημόσιου συστήματος Υγείας, της διάλυσης της ΠΦΥ».

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτόνησε ο Ερμής Καραγιάννης – Πρώην παίκτης του GNTM (video)

Τεντόγλου: «Οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν – Μετά τον αγώνα είμαι σαν πεθαμένος» (Video)

Ερμής Καραγιάννης: Σοκάρει η φίλη του – «Ο πατέρας του προσπάθησε να τον σώσει» (video)

Bloomberg: Αυτή η πλοιοκτήτρια είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εικόνες, Γεννηματάς, Πλημμύρισε,eikones, gennimatas, plimmyrise