Ιατρόπουλος για Πολυχρονόπουλο: «Τον βλέπω ότι όλη μέρα αγωνίζεται, δεν έχω δει κάτι περίεργο»

Θέση για τη πολυσυζητημένη υπόθεση των τελευταίων ημερών, που αφορά τις κατηγορίες που βαραίνουν τον «Άλλον άνθρωπο», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, πήρε ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Αφού πρώτα ανέφερε ότι ζει μεσοτοιχία μαζί του, μετέπειτα ανέφερε ότι τον βλέπει να αγωνίζεται όλη μέρα και να βοηθάει όλους όσους το έχουν ανάγκη, χωρίς να έχει δει όλα αυτά τα χρόνια κάτι περίεργο από πλευράς του.

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς τόνισε ότι δεν έχει να πει κάτι κακό για τον κ. Πολυχρονόπουλο,

λέγοντας ότι δεν είναι ούτε παπάς να συγχωρέσει αλλά ούτε δικαστής να δικάσει, τονίζοντας ότι τέτοιοι έχουν γίνει οι δημοσιογράφοι χωρίς καν να έχει αναλάβει ο νόμος.

Μιχάλης Ιατρόπουλος – Είπε τα καλύτερα λόγια για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

«Εδώ και πέντε έτη ζω μεσοτοιχία σχεδόν με τον κύριο Πολυχρονόπουλο, τον Κώστα από τον «Άλλον Άνθρωπο». Αυτά που έχω να πω για αυτόν τον χριστιανό είναι τα καλύτερα. Τον βλέπω ότι όλη μέρα αγωνίζεται για να ταΐζει εξαρτημένους, είτε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, είτε άλλους ανθρώπους, είτε πρόσφυγες, είτε εν πάση περιπτώσει, ανθρώπους που είναι “χτυπημένοι”.

Από εκεί και πέρα δεν έχω δει κάτι περίεργο, μου κάνουν τρομερή εντύπωση όλα αυτά που ακούγονται. Δεν μου έχει ζητήσει ο άνθρωπος ποτέ κάτι, που έχω προσφερθεί πολλές φορές να βοηθήσω.

Δεν έχω να πω κάτι κακό γι’ αυτόν τον άνθρωπο, έχω να πω τα καλύτερα λόγια και γι’ αυτόν και για την αδελφή του που τους βλέπω ότι είναι εκεί.

Ούτε άκουσα, ούτε είμαι παππάς να συγχωρέσω, ούτε εισαγγελέας να δικάσω. Απευθύνεσαι σε παππάδες να συγχωρέσουν, ή Εισαγγελείς, Γραμματείς και Φαρισαίους, όπως έχετε γίνει όλοι οι δημοσιογράφοι. Μην δικάζετε ανθρώπους χωρίς να έχει αναλάβει ο νόμος».

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Avgi: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Που θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Γιατί δεν χιόνισε στην Αττική παρά τις προβλέψεις: Τι απαντά ο Μαρουσάκης – Το «Aegean lake effect»

Απίστευτο γλέντι για τα χιόνια που δεν ήρθαν ποτέ στην Αττική – «Παιδιά, μη γελάτε, δεν φαίνεται όλος ο ήλιος και έχει κρύο»

Πολυχρονόπουλος: Η πρώτη επίσημη απάντηση για τον «Άλλο άνθρωπο»- “Δεν υπάρχει τίποτα εναντίον μου”

Keywords
Τυχαία Θέματα