Σίδνεϊ: Ποιος είναι ο ιερέας που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε ζωντανή μετάδοση

Πανικό σκόρπισε η αιματηρή επίθεση Σίδνεϊ σε βάρος του επίσκοπου Mari Emmanuel, ο οποίος μαχαιρώθηκε μαζί με άλλους τρεις πιστούς. Τα τραύματα πάντως, σύμφωνα με την ενημέρωση των Αρχών, δεν είναι απειλητικά για τη ζωή του.

Ποιος είναι ο επίσκοπος Mari Emmanuel

Γνωστός στο κοινό της Αυστραλίας είναι ο ιερέας ο οποίος μαχαιρώθηκε σε ζωντανή σύνδεση την ώρα που λειτουργούσε σε ναό στο Σίδνεϊ.

Βίντεο-σοκ από επίθεση στο Σίδνεϊ: Άνδρας μαχαίρωσε επίσκοπο μέσα στο ιερό εκκλησίας

Ο επίσκοπος Mari Emmanuel μαχαιρώθηκε όπως και

ακόμη τρεις πιστοί, με τα τραύματά του ωστόσο να μην είναι απειλητικά για τη ζωή του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο χριστιανός ιερεάς, ο οποίος είναι επικεφαλής μίας αίρεσης της Ασσυριακής Εκκλησίας, απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια της περιόδου του κορονοϊού, όταν έκανε κηρύγματα κατά των εμβολίων και του lockdown, ενώ κάνει live streaming τις λειτουργίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αριθμεί περίπου 17.000 ακόλουθους, που παρακολουθούν τα κηρύγματα και τους «πύρινους» λόγους του.

Έχει παρουσιάσει απόψεις ακόμα και για την αμερικανική και ρωσική πολιτική αλλά και για τα Ηνωμένα Έθνη, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εκκλησίας Christ The Good Shepherd Church ο ιερέας έχει ταξιδέψει σε αρκετά μέρη του κόσμου, για να διδάξει την Αγία Γραφή. Μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες βρέθηκε και στη Λωρίδα της Γάζας.

Στο ποιμαντικό του μήνυμα, ο Εμάνουελ, αναφέρει: «Στην εποχή μας πιστεύουμε ότι η πιο σημαντική και θεμελιώδης διαπίστωση είναι να φτάσουμε στην αλήθεια. Ο κόσμος βομβαρδίζει το ανθρώπινο γένος με τόσες πληροφορίες, που πολύ συχνά χάνει τνο προσανατολισμό του και δεν διακρίνει το ψέμα από την αλήθεια».

Ενδεικτικό της απήχησης του ιερέα είναι το γεγονός ότι μετά την επίθεση σε βάρος του, πλήθος οπαδών του συγκεντρώθηκαν έξω από την εκκλησία και προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δράστη, ενώ βρισκόταν υπό κράτηση από αστυνομικούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτη περιπέτεια για γυναίκα: Την δάγκωσε φίδι ενώ κολυμπούσε – Τι ανησυχεί τις αρχές

Μπέττυ Μαγγίρα: Απάντησε σε όσα είπε η Συνατσάκη – «Ποιος σε σταματάει από το να ντύσεις τον γιο σου με ένα φόρεμα;»

Νίκος Παππάς: «Τώρα τι να ασχοληθώ με το Βελόπουλο, αλήθεια;» (video)

Καιρός: Έρχεται εντυπωσιακή πτώση της θερμοκρασίας – Μέχρι και 16 βαθμούς

Keywords
Τυχαία Θέματα