Σκαρμούτσος: «Από τύχη ζω, τρεις φορές πήγα να πεθάνω από υπερβολική δόση ηρωίνης» (Video)

Mε αφορμή την τηλεοπτική του συνύπαρξη για δεύτερη χρονιά με την Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ, o Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον καναπέ της εκπομπής «Break».Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής σεφ αποκάλυψε στην Βάσω Λασκαράκη πως σήμερα ζει από τύχη ύστερα από την περιπέτεια που είχε με τα ναρκωτικά.Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε πως «είπα
ότι τα κατάφερα όταν μεγάλωσα καλά παιδιά. Ήμουν ένας άνθρωπος που οικογενειακά δεν είχα αγάπη λόγω των συγκυριών. Οπότε το σημαντικό για μένα είναι να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και να δω ότι μεγαλώνουν σωστά και με πολλή αγάπη. Η τηλεόραση προέκυψε τυχαία, δεν την κυνήγησα».

«Από τύχη ζω γιατί τρεις φορές πήγα να πεθάνω από υπερβολική δόση ηρωίνης. Ήταν πάντα κάποιος εκεί και με έσωζε. Είναι σημαντικό να βλέπω τον Δημήτρη ότι με αγαπάει και με αγκαλιάζει ή ότι ο Αλέξανδρος θα μου πει «μου λείπεις». Αυτό είναι τα σημαντικά, σημαίνει ότι κάνω κάτι καλό και μεγαλώνω καλά παιδιά».

«Αυτό ήταν το μεγάλο μου θέμα γιατί το είχα στερηθεί μικρός» πρόσθεσε, εν συνεχεία, με ειλικρίνεια, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

Παλαιό Φάληρο: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 26χρονου δημοσιογράφου Απόστολου Φουρνατζόπουλου (video)

Τέμπη: Οργή για τον Μητροπολίτη Λάρισας που έκραξε τους συγγενείς των θυμάτων – «Μην κάνετε θόρυβο» (video)

Πέθανε ο Γιάννης Ράμος, «φωνή» του Big Brother και ξάδελφος της Έλενας Παπαρίζου

Άτομο με ακρωτηριασμένο πόδι έχασε το ποσοστό αναπηρίας και το επίδομα – Τι λέει ο ΕΦΚΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα