Ξέσπασμα Λιάγκα κατά Πλεύρη για το πρόστιμο: Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία. Ντροπή μας

Την έντονη δυσαρέσκειά του με το πρόστιμο που επέβαλε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, στο νυχτερινό κέντρο για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου, εξέφρασε στη σημερινή εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός με ανάρτησή του στο Twitter, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης, να κρατά τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η τραγουδίστρια.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας το γεγονός έκανε λόγο για την «απόλυτη υποκρισία», τονίζοντας αναλυτικά:

«Ξαφνικά

ανακαλύψαμε στη χώρα της υποκρισίας ότι στα νυχτερινά μαγαζιά, μπουζούκια, επιτρέπεται το κάπνισμα. Το ανακαλύψαμε τώρα, επειδή ο Μπισμπίκης που είναι ερωτευμένος πάει κάθε βράδυ στην Βανδή τη φιλάει. Μπράβο οι άνθρωποι, είναι το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της Ελλάδας. Εγώ τους χαίρομαι. Μακάρι να τύχαινε και σε μένα να ερωτευτώ.

Κάπνιζε, όπως καπνίζουν όλοι στα μπουζούκια. Ξαφνικά τώρα τον βγάλαμε στη σέντρα. Ο απαράδεκτος Μπισμπίκης. Έβγαλε ανακοίνωση ο Πλεύρης, έβγαλε ανακοίνωση το Έναστρον.

Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία. Ντροπή μας. Εγώ θα περίμενα τον κ. Πλεύρη να βγει και να πει ως νέος άνθρωπος – που τον στήριξα όταν ο πατέρας του βγήκε και χαιρέτησε χιτλερικά – είναι υγεία ο έρωτας. Το τσιγάρο δεν είναι υγεία, αλλά έλεος τώρα… Κύριε Πλεύρη καλημέρα, χρόνια πολλά και καλώς ήρθατε στην Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα