Ξέσπασε ο Χουλιαράκης κατά Γκαλμπρέιθ: Φαιδρότητες και τυχοδιωκτισμοί…

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, πέρασε στην αντεπίθεση ανεβάζοντας τους τόνους απέναντι στον επικεφαλής της ομάδας συντονισμού του Γιάνη Βαρουφάκη, Τζέιμς Γκαλμπρέιθ, σχετικά με το περιβόητο Plan B που φέρεται να σχεδίαζε ο πρώην ΥΠΟΙΚ. Ο κ. Χουλιαριάκης με αφορμή το βιβλίο του Γκαλμπρέιθ έκανε λόγο για «φαιδρότητες» και «τυχοδιωκτισμούς», ενώ διερωτήθηκε με σκωπτική διάθεση «ποιος είναι ο κ. Γκαλμπρέιθ;». Τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν είχε ουδεμία σχέση μαζί του και υποστήριξε ότι προσωπικά δεν τον είχε δει ποτέ σε

συσκέψεις ως επικεφαλής της τεχνικής διαπραγμάτευσης. «Ο κύριος Γκαλμπρέιθ δεν είχε απολύτως καμία θεσμική θέση και δεν βρέθηκα ούτε σε μία σύσκεψη με αυτόν παρόντα από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2015 που ήμουν επικεφαλής της τεχνικής διαπραγμάτευσης. Ποιος είναι ο κ. Γκαλμπρέιθ; Είναι απίστευτες φαιδρότητες αυτά που λέει. Είναι ανεκδιήγητοι δονκιχωτισμοί από έναν άνθρωπο που δεν έχει απολύτως καμία θεσμική θέση. Θα ήθελα να μας πει με ποιους συμμετείχε, σε ποιες συσκέψεις, ενώ δεν είχε συμμετοχή από Απρίλιο έως Αύγουστο 2015 και καμία θεσμική σχέση με τη διαπραγμάτευση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

The post Ξέσπασε ο Χουλιαράκης κατά Γκαλμπρέιθ: Φαιδρότητες και τυχοδιωκτισμοί… appeared first on Υστερόγραφα | Η ανάλυση της Είδησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα