Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου ανακοινώνει το 12άρι της Ελλάδας με μία δημιουργία του Βρεττού Βρετάκου

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαϊου μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε στη σκηνή του Μάλμε της Σουηδίας κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision ξεσηκώνοντας το κοινό με το μοναδικό «My Number One».

Σήμερα στον μεγάλο τελικό θα ανακοινώσει την υψηλότερη βαθμολογία της χώρας, η οποία φέτος

συμπληρώνει 50 χρόνια από την πρώτη συμμετοχή με το τραγούδι «Κρασί, θάλασσα και τ’ αγόρι μου» από την υπέροχη φωνή της Μαρινέλλας σε στίχους Πυθαγόρα και μουσική Γιώργου Κατσαρού.

Η λαμπερή εμφάνιση

Και αυτή τη φορά η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί με μία ολοκέντητη δημιουργία που φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου από την τελευταία χειμωνιάτικη Haute Couture συλλογή του.

Πρόκειται για μια μάξι glam rock τούλινη τουαλέτα διακοσμημένη με γυάλινα ombre κρόσσια σε χρώματα του metallic grey και jet hematite. Ξεχωρίζει η cut out λεπτομέρεια στο στήθος καθώς και το εντυπωσιακό σκίσιμο στο πλάι που θα αναδείξει τα καλλίγραμμα πόδια της.

Το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αποκαλύπτει τη δημιουργία της «Number Οne» νικήτριας της χώρας μας η οποία για άλλη μια φορά θα κλέψει τις εντυπώσεις.

View this post on Instagram

A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

Keywords
Τυχαία Θέματα