Αυτές είναι οι τιμές του νέου Frontera

Το Opel που παρουσιάστηκε πριν από ένα μήνα,  ξεκινά στην εγχώρια αγορά της Γερμανίας από περίπου 24.000 ευρώ στην έκδοση με το ήπια υβριδικό 1.200άρη τούρμπο των 100 ίππων που ξέρουμε κι από άλλα μοντέλα της Stellantis. Αργότερα θα προστεθεί η ισχυρότερη έκδοση των 136 ίππων.

Το νέο Frontera θα είναι διαθέσιμο είτε ως υβριδικό 48V είτε ως αμιγώς ηλεκτρικό. Το Frontera

Hybrid θα εφοδιάζεται με τους νέους υπερτροφοδοτούμενους τρικύλινδρους βενζινοκινητήρες 1.2 lt, απόδοσης 74 kW/100 hp και 100 kW/136 hp, που έχουν εξελιχθεί ειδικά για τις υβριδικές εκδόσεις. Οι κινητήρες συνδυάζονται με ένα νέο, ηλεκτροκίνητο 6-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και έναν ηλεκτροκινητήρα 21 kW/28 hp. Το Frontera Electric θα διατίθεται με δύο επιλογές μπαταρίας, για μέγιστη αυτονομία έως 400 km.

Προς το παρόν, η εναλλακτική είναι αμιγώς ηλεκτρική και ξεκινά από περίπου 29.000 ευρώ.

“Φέτος, γιορτάζουμε 125 χρόνια στην κατασκευή αυτοκινήτων. 125 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων προχωράμε συνεχώς μπροστά, προσφέροντας καινοτόμες, πρακτικές και, κυρίως, προσβάσιμες σε όλους λύσεις κινητικότητας. Το ολοκαίνουργιο Opel Frontera αποτελεί μια ισχυρή έκφραση αυτού του οράματος. Εξαιρετικά ευέλικτο, ευρύχωρο και ηλεκτροκίνητο, το νέο μας SUV αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και να προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα πελατών”, δήλωσε ο CEO της Opel, Florian Huettl.

Keywords
Τυχαία Θέματα