«Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού στον Πετρούσεφ»

Τα νέα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν είναι καλά. Ο τραυματισμός του Άλεξ Λεν στερεί από τους Κινγκς έναν ψηλό της «βασικής γραμμής» του rotation άρα ο Φίλιπ Πετρούσεφ που ως εδώ δεν υπολογίζονταν, μπορεί τις επόμενες εβδομάδες να έχει μια ευκαιρία για να κάνει πράξη το ΝΒΑ όνειρο του.

Εκεί θέλει να παίξει ο 23χρονος φόργουορντ-σέντερ. Εκεί θέλουν να παίξουν όλοι, και αυτό δεν αποτελεί δα και κάποιο μυστικό. Κακό το timing για τον Ολυμπιακό

λοιπόν και μια ακόμη ατυχία για τους Πειραιώτες τώρα που είναι «ζεστοί» για μεταγραφές και έχουν επιλέξει τον Πετρούσεφ ως βασικό τους στόχο; Ίσως. Παρά ταύτα η πρόταση που φέρονται να έχουν κάνει στον 23χρονο είναι από εκείνες που προφανώς και τον έχουν βάλει σε σκέψεις.

Διότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός δίνει στον άσο των Κινγκς συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026! Κάτι σε 2+1 χρόνια όπως ακριβώς γράφτηκε πριν από λίγο στην Ιταλία: «Μου είπαν ότι ο Πετρούσεφ θα υπογράψει στον Ολυμπιακό για 2+1 χρόνια» ανήρτησε στο twitter ο δημοσιογράφος Αλεσάντρο Μάτζι ρίχνοντας νερό στο μύλο της φημολογίας που έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις τα τελευταία 24ωρα.

Filip Petrusev will sign with Olympiacos a 2+1 contract, Im told. pic.twitter.com/8YknxWjbVP

— Alessandro Luigi Maggi (@AlessandroMagg4) November 18, 2023

Είναι δεδομένο ότι οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Πετρούσεφ με τον δικό τους… τρόπο. Έχοντας κατά νου δηλαδή πολλά περισσότερα από το να θωρακίσουν τη front line τους με έναν τρίτο ψηλό που θα μπορεί να παίξει στο «5». Δεν είναι ο στόχος τους αυτός. Τον Πετρούσεφ τον αξιολογούν ως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ψηλών της Ευρώπης για τα επόμενα χρόνια. Για τον «κορμό» τους. Και αυτή η λεπτομέρεια είναι ικανή να κάνει και τη διαφορά σε αυτή την πολύ δύσκολη υπόθεση.

Φυσικά αν ο Σέρβος αρχίζει να παίζει στους Κινγκς, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Ο τραυματισμός του Λεν είναι επιπέδου 6-8 εβδομάδων σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση και το συμβόλαιο του Πετρούσεφ οι Αμερικανοί θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα το αναβαθμίσουν ως «εγγυημένο» στις 10 Γενάρη. Ούτε… παραγγελία δηλαδή. Ο Ολυμπιακός όμως κάνει την προσπάθεια του. Και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ουδείς…

Keywords
Τυχαία Θέματα