Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι μετά την επιστροφή της από τη Eurovision

Λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους στήριξαν την προσπάθειά της.

Η εκπρόσωπος της χώρας μας ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες από την παρουσία της στο Μάλμε της Σουηδίας, ύστερα από την κατάκτηση της 11ης θέσης στον μουσικό διαγωνισμό. Τις φωτογραφίες συνόδευε μια μεγάλη ανάρτηση, με την τραγουδίστρια να αναφέρει

πώς έχουν συμβεί πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι

«Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω… Ένα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα, πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή – που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω. Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους. Αλήθεια ελπίζω να το καταφέραμε. Σας ευχαριστώ από ’δω μέχρι τον ουρανό και μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας το ανταποδώσω. Θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος», έγραψε η Μαρίνα Σάττι στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTI

Keywords
Τυχαία Θέματα