Εκπλήξεις : Εκτός Κυπέλλου Έβερτον και Γουέστ Χαμ

Η Μίλγουολ ομάδα της Τσάμπιονσιπ, νίκησε 3-2 την Έβερτον και την απέκλεισε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας, παίρνοντας την πρόκριση για τις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο αγώνας στο «Ντεντ» ήταν συναρπαστικός και κρίθηκε από το γκολ του Ουάλας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τα «ζαχαρωτά» του Μάρκο Σίλβα είχαν προηγηθεί δύο φορές (43΄ Ριτσάρλισον, 72΄ Τοσούν) αλλά η Έβερτον δεν το αξιοποίησε, καθώς ο Γκρέγκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και ο Κούπερ στο 75΄ είχαν ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους.

Χορταστικό παιχνίδι έγινε και στο «Τσέρι Ρεντ Ρέκορντς», όπου η AFC Γουίμπλεντον έκανε τη δεύτερη έκπληξη επιβλήθηκε με 4-2 της Γουέστ Χαμ.

Η Γουίμπλεντον προηγήθηκε 3-0 με γκολ των Απρια (34') και Γουάγκσταφ (41' και 46'). Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι «ξύπνησε», προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε σε 3-2 με τους Λούκας Πέρεθ (57') και Φελίπε Άντερσον (71'). Ωστόσο στο 88' ο Σίμποκ σκόρερε για το τελικό 4-2 ου έδωσε την πρόκριση στη Γουίμπλεντον, η οποία αγωνίζεται στη Λιγκ 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα