Ενορχηστρωμένη εκστρατεία της ΝΔ κατά Κασσελάκη βλέπει η Κουμουνδούρου – Ποιους βάζει στο κάδρο

Ενορχηστρωμένη εκστρατεία λάσπης από τη Νέα Δημοκρατία ενάντια στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βλέπει η Κουμουνδούρου, βάλλοντας κατά τεσσάρων κεντρικών προσώπων του κυβερνώντος κόμματος που έχουν ως στόχο να «δαιμονοποιούν πάση θυσία τον Στέφανο Κασσελάκη».

Στην Κουμουνδούρου ότι έχουν διαπιστώσει «βάσει του σχεδίου Γκρίνμπεργκ, ο πρωθυπουργός έχει βγει από το κάδρο των προσωπικών επιθέσεων

εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, έχοντας όμως αναθέσει την «εργολαβία» αυτή στον υπουργό Υγείας και αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και υφυπουργώ παρά τω πρωθυπουργώ Παύλο Μαρινάκη, στον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό καθώς και στον βουλευτή Ανατολικής Αττικής Στέλιο Πέτσα».

Όπως υποστηρίζουν στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «οι εντεταλμένοι ακολουθούν κατά γράμμα τη στρατηγική Γκρίνμπεργκ για δαιμονοποίηση πάση θυσία του Στέφανου Κασσελάκη». Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, βάσει αυτών των διαπιστώσεων, τονίζουν από την Κουμουνδούρου, «έχει θέσει σε… κόκκινο συναγερμό το επιτελείο του, προκειμένου να οργανωθεί με «ακρίβεια χειρουργείου» η αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, απέναντι στο «βρόμικο» σχέδιο του Μαξίμου».

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να απαντά με σκληρές διατυπώσεις σε όλες τις παρεμβάσεις κυβερνητικών και κομματικών στελεχών, που τις χαρακτηρίζουν στην Κουμουνδούρου ως «ακραία τοξικές». Προς επίρρωση τούτου, υπογραμμίζουν στην Κουμουνδούρου, «η χθεσινή κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη με το διπλό χτύπημα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνι Γεωργιάδη ανάγεται στην επιλογή του προέδρου να μην αφήνει αναπάντητες τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον του, ανταποδίδοντας τα πυρά, με όρους όμως πραγματικών γεγονότων».

Τέλος, κύκλοι του του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζουν ότι «οι ενορχηστρωτές της λάσπης και της μαύρης προπαγάνδας δεν μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι», διαμηνύοντας ότι οι επόμενες κινήσεις τους θα περιλαμβάνουν στοιχεία αιφνιδιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε μύδρους κατά του Άδωνι Γεωργιάδη με ανάρτηση στο Χ όπου τον κατηγόρησε μεταξύ άλλων για ότι «έχει σκοπό τη διάλυση του ΕΣΥ» και πως τοποθετήθηκε ως υπουργός Υγείας προκειμένου «το σύστημα υγείας να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως», φέρνοντας στη δημοσιότητα βίντεο με όπου ο υπουργός Υγείας «πωλούσε δήθεν χειρόγραφα του Ιησού».

Αντίστοιχα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επιτέθηκε κατά του Στέλιου Πέτσα (ο βουλευτής της ΝΔ είχε αναφερθεί σε «φασιστικού τύπου» τοποθετήσεις Κασσελάκη) λέγοντας «να δει ο κ. Μητσοτάκης τον βουλευτή του, Στέλιο Πέτσα να αναφέρεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη με χυδαίους χαρακτηρισμούς, εξομοιώνοντας τον πρακτικά με καταδικασμένους φασίστες», ενώ επιτέθηκε και κατά των κ.κ. Μαρινάκη, Φλέσσα, Βαρτζόπουλο υπενθυμίζοντας παλαιότερες τοποθετήσεις τους.

Συνεχίζονται οι περιοδείες – Οι αιχμές εν όψει των ευρωεκλογών

Η ακρίβεια, οι παραβιάσεις του κράτους Δικαίου, τα εργασιακά, η κατάσταση του ΕΣΥ και η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης παραμένουν στην αιχμή του δόρατος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι περιοδείες του Στέφανου Κασσελάκη μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σήμερα θα πραγματοποιήσει περιοδεία συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές σε περιοχές του Βορείου Τομέα της Αττικής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές θα βρίσκεται από τις 09:15 έως τις 10:10 στο εμπορικό κέντρο Νέας Ιωνίας.  Από τις 10:30 έως τις 11:20 θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου, ενώ ακολούθως, ώς τις 12:30 θα βρεθεί στο εμπορικό κέντρο Χαλανδρίου, στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Από τις 12:55 έως τις 13:15 θα βρίσκεται στο άλσος της Κηφισιάς – Ανθοκομική Έκθεση, ενώ από τις 13:15 έως 13:40 θα περπατήσει στο κέντρο της Κηφισιάς.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τη σημερινή περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη είναι ότι στον πρώτο του σταθμό, τη Νέα Ιωνία, λίγη ώρα αργότερα από τη δική του επίσκεψη, θα βρεθεί και ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης όπου θα περιοδεύσει με υποψήφιους ευρωβουλευτές και μέλη του κόμματος στους πεζόδρομους και εμπορικούς δρόμους της περιοχής στις οδούς Ηρακλείου και Μεσολογγίου, όπως και στην αγορά της Αγίας Φωτεινής στις 11:00.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου θα επισκεφθεί τη Μαγνήσια, ενώ τη Δευτέρα 13 Μαΐου θα περιοδεύσει σε Καρδίτσα και Λάρισα.

Την Τρίτη 14 Μαΐου θα επισκεφθεί την Κομοτηνή όπου και θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση και στη συνέχεια, αλλά και την επόμενη ημέρα 15 Μαΐου, θα περιοδεύσει σε Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα