ΗΠΑ: Φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό Λόπεζ-Άφλεκ

Ο Ben Affleck φέρεται να έκανε την επιπλέον κίνηση, εν μέσω της συζυγικής διαμάχης μεταξύ της Jennifer Lopez και του ίδιου, περνώντας στο επόμενο επίπεδο καθώς δεν φοράει πλέον τη βέρα του.

Τουλάχιστον δεν την φορούσε το βράδυ της Παρασκευής όταν έφτασε στο σχολείο όπου το παιδί του είχε ρεσιτάλ, σύμφωνα με το TMZ και καθώς ο Ben μετακίνησε το ηλιοστάτη στο αυτοκίνητό του, έγινε σαφές ότι το αριστερό του χέρι ήταν λίγο πιο ελαφρύ από ό,τι ήταν εδώ και σχεδόν 2 χρόνια.

O Ben ζει χωριστά από

την J Lo εδώ και λίγες εβδομάδες – μετακόμισε από την έπαυλη του Beverly Hills αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασαν πέρυσι και μετακόμισε σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Brentwood. Αντίστοιχα δύσκολα φαίνονται τα πράγματα και για την Lopez και τους γύρω της.

Μέχρι χθες, τόσο η Jen όσο και ο Ben φορούσαν τα δαχτυλίδια τους … ακόμα και αφού ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ζούσαν μαζί. Ήταν και οι δύο στο σχολείο το βράδυ της Πέμπτης για να δουν την παράσταση της Fin, και φάνηκαν φιλικοί καθώς μιλούσαν μεταξύ τους έξω, με το TMZ να μεταφέρει πως ο Ben την πήγε στο σπίτι της μετά.

Ben Affleck Out Without Wedding Ring, First Time Since Split from J Lo | Click to read more https://t.co/iuW558EA3C

— TMZ (@TMZ) May 18, 2024

Σιγή ιχθύος μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα

Το στρατόπεδο κανενός από τους δύο δεν λέει τίποτα σχετικά με το γιατί παίρνουν χρόνο χώρια, ή αν ο χωρισμός είναι προσωρινός ή μόνιμος. Παρόλα αυτά η Lopez έλαμψε στο Met Gala.

Οι Bennifer 2.0 – όπως τους ονόμασαν οι θαυμαστές τους όταν ξανασμίξανε το 2022 – παντρεύτηκαν με μια γρήγορη τελετή στο Λας Βέγκας το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς και στη συνέχεια έκαναν μια πιο παραδοσιακή και πλούσια τελετή στη Τζόρτζια.

Γνωρίζουμε ότι η Jen φορούσε ακόμα το δαχτυλίδι της στις αρχές της εβδομάδας — αλλά δεν έχει βγει δημόσια από το βράδυ της Πέμπτης. Βέβαια όταν πρόκειται για σχέσεις μεταξύ σούπερσταρ, κάθε κίνηση ελέγχεται από τις ομάδες δημοσίων σχέσεων και των δύο, οπότε μπορεί να πάρει χρόνο μια επιβεβαιωμένη και από τους δύο είδηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα