Στην πρίζα η Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4

Η Alfa Romeo εμπλουτίζει τη γκάμα της με την φουλ υβριδική εκδοχή της Tonale, την  Plug-in Hybrid Q4, μοντέλο που καυχιέται για την τεχνολογία αιχμής και την οικονομία σε συνδυασμό με τις επιδόσεις. Συγκεκριμένα το μιλανέζικο μοντέλο συνδυάζε έναν ισχυρό  βενζινοκινητήρα με απόδοση 180 ίππους με τη ροπή του να σκαρφαλώνει στα 270Nm. Το παραπάνω συνολο συνδυάζεται με έναν  ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 90kW (122,4 ίπποι) ενώ φέρει και μια μπαταρία τεχνολογίας λιθίου-ιόντων

χωρητικότητας 15,5kWh που τροφοδοτεί τον ηλεκτροκινητήρα με την απαραίτητη για τη λειτουργία του ενέργεια. Σαφώς η ιταλική φίρμα προσέδωσε στο νέο της SUV και το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης Q4 .

Σήμερα, το νέο plug in μοντέλο είναι το πρώτο μοντέλο της Ιταλικής μάρκας που έχει τη δυνατότητα φόρτισης μέσω του δικτύου ηλεκτροδότησης, προσφέρει αυτονομία αμιγούς ηλεκτρικής κίνησης που ξεπερνά τα 80χλμ και δυνατότητα πλήρους φόρτισης σε λιγότερο από 2,5 ώρες. Σε συνδυασμό με τον βενζινοκινητήρα η αυτονομία αγγίζει τα 600χλμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα