Βραυρώνα: Γνώριζαν για την εγκυμοσύνη, όμως δεν πήγαν ποτέ σε γιατρό

Στιγμές πανικού και αγωνίας εκτυλίχθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που ζούσε και εργαζόταν το ζευγάρι από το Νεπάλ, λίγη ώρα πριν ο 23χρονος άνδρας πετάξει στα σκουπίδια το βρέφος που γέννησε η σύντροφός του -υποστηρίζοντας ότι είχε γεννηθεί νεκρό.

Όπως ανέφερε ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση –από κοινού με τη σύντροφό του, το ζευγάρι γνώριζε για την εγκυμοσύνη, όμως δεν πήγε ποτέ σε κάποιο γιατρό.

Σύμφωνα με όσα είπε στις ανακριτικές Αρχές ο 23χρονος δεν πήγαν σε γιατρό «γιατί δεν υπήρχε πρόβλημα»,

ενώ σημείωσε πως το ζευγάρι ήθελε αυτό το παιδί και πως στη συνέχεια θα παντρεύονταν.

«Δεν το γνώριζε κανένας άλλος» συμπλήρωσε ο άνδρας από το Νεπάλ, κάτι το οποίο υποστήριξαν και οι συνάδελφοι της γυναίκας που εργαζόταν ως καμαριέρα στο ξενοδοχείο, αλλά και η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

Το χρονικό

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στις Αρχές ο 23χρονος από το Νεπάλ το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης τον ειδοποίησαν κατά την ώρα της εργασίας του οι συνάδελφοί του ότι η σύντροφός του είναι κλεισμένη στο δωμάτιο για αρκετές ώρες και ότι κάτι κακό συμβαίνει.

Εκείνος ανέφερε ότι ανέβηκε στο δωμάτιο για να δει τι συμβαίνει όμως δεν του άνοιγαν την πόρτα, την οποία άνοιξε με βία μαζί με άλλους ομοεθνείς του.

Εκεί βρήκε την σύντροφό του «όρθια με έντονη κολπική αιμορραγία ενώ αίματα υπήρχαν στο χώρο του μπάνιου» και ζήτησε από τους συνεδέλφους του να τους αφήσουν μόνους τους.

Ήταν κλεισμένη στο μπάνιο για ώρες

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στους αστυνομικούς οι δύο γυναίκες που διέμεναν μαζί με την 24χρονη γυναίκα στο ξενοδοχείο, όταν πήγαν στο δωμάτιο μετά το τέλος της βάρδιάς τους, τη βρήκαν στο μπάνιο.

Όταν είδαν ότι καθυστερούσε να βγει, τη ρώτησαν αν είχε κάτι και εκείνη του απάντησε ότι είχε διάρροια.

Όμως κάθισε για περίπου τρεις ώρες στο μπάνιο, χρησιμοποιώντας συνέχεια το καζανάκι της τουαλέτας, κάτι που τις ανησύχησε, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν το σύντροφό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα