To αιμοβόρο Friday the 13th: The Game έρχεται στις 26 Μαΐου!

Οι φανατικοί φίλοι των survival horror games περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την επιστροφή του αιμοδιψή Jason από το Friday the 13th και σίγουρα το ομώνυμο παιχνίδι που αναπτύσσεται εδώ και αρκετό καιρό αναμένεται να τους βοηθήσει να ικανοποιήσουν τη δίψα τους για επιβίωση (ή για… σφαγή εάν υποδυθούν τον Jason Voorhees). Τα καλά νέα

είναι ότι ύστερα από απανωτές καθυστερήσεις, το Friday the 13th: The Game (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα κάνει την εμφάνιση του στα τέλη Μαΐου του 2017 (26/5).

Σύμφωνα με τους developers, η καθυστέρηση αυτή συνέβη γιατί πέραν από τον κύκλο του development που τους πήρε λίγο παραπάνω χρόνο, το παιχνίδι λόγω της ωμής και έντονης βίας του (καταλαβαίνετε ότι είναι Friday the 13th κι όχι βόλτα… στο πάρκο) έπρεπε να περάσει δια πυρός και σιδήρου από τα rating boards αρκετών χωρών, κάτι που γενικά προκάλεσε μεγάλη καθυστέρηση. Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, Illfonic, θα κυκλοφορήσει αρχικά τη νέα περιπέτεια του Jason ως ένα multiplayer-only game, ενώ στη συνέχεια ένα patch (που θα κυκλοφορήσει μέσα στις πρώτες μέρες) θα καταστήσει το παιχνίδι playable και σε single-player offline mode. Σημειώστε ότι η παραπάνω κυκλοφορία αφορά την digital έκδοση του παιχνιδιού, ενώ σε physical μορφή θα κάνει την εμφάνιση του μερικές εβδομάδες αργότερα. Πάρτε και το νέο trailer του και απολαύστε τον «γλυκούλη» Jason… εν δράσει!

The post To αιμοβόρο Friday the 13th: The Game έρχεται στις 26 Μαΐου! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα