Έρχεται νέο God of War; Η τελευταία κίνηση της Santa Monica Studio

Μετά την κυκλοφορία του God of War Ragnarok το 2022, η κοινότητα των φανς άρχισε να αναρωτιέται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για το PlayStation και τη Santa Monica Studio. Παρά την κυκλοφορία ενός δωρεάν expansion για το Ragnarok στο τέλος του 2023, δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη περαιτέρω σχέδια για ένα νέο παιχνίδι της σειράς. Ωστόσο, πρόσφατα εμφανίστηκε ένα ενδιαφέρον στοιχείο που δίνει ελπίδες για μια νέα

περιπέτεια του Κράτος.

Πρόσφατα, η ιστοσελίδα του PlayStation δημοσίευσε μια αγγελία για τη θέση του Senior Technical Combat Designer στη Santa Monica Studio. Αν και μια τέτοια ανακοίνωση δεν είναι ασυνήθιστη για τη Sony, η εν λόγω αγγελία έχει ένα ενδιαφέρον στοιχείο: οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι “εξοικειωμένοι με τις επιλογές σχεδιασμού μάχης, τα συστήματα, τους μηχανισμούς και τους εχθρούς στο παιχνίδι του 2018 και το God of War Ragnarok”. Αυτό υποδηλώνει ότι ο νέος υπάλληλος θα εργαστεί με την ομάδα πίσω από το God of War, πιθανώς για ένα νέο παιχνίδι της σειράς.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η σειρά God of War έχει κερδίσει ευρεία αναγνώριση και θεωρείται μία από τις κορυφαίες σειρές δράσης όλων των εποχών. Με περισσότερα από 32 εκατομμύρια παιχνίδια που έχουν πουληθεί παγκοσμίως, η σειρά έχει επίσης επεκταθεί σε άλλα μέσα, όπως κόμικς και μυθιστορήματα. Η ισχυρή υποστήριξη της κοινότητας και οι επιτυχημένες πωλήσεις οδήγησαν στη συνέχιση της σειράς και σε μελλοντικές ανακοινώσεις για νέα παιχνίδια.

The post Έρχεται νέο God of War; Η τελευταία κίνηση της Santa Monica Studio appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα