Batman: Arkham Knight: Νέα screenshots

Δείτε πως θα μοιάζουν οι Penguin, Two-Face και The Riddler.

Το Game Informer δημοσίευσε τρία νέα screenshots από το Batman: Arkham Knight στα οποία μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στον ανανεωμένο σχεδιασμό τριών εκ των "κακών" της υπόθεσης, των Penguin, Two-Face και The Riddler.

Η δημιουργός του παιχνιδιού Rocksteady έκανε αλλαγές

στην εμφάνισή τους για να διατηρήσει το ενδιαφέρον, παρόλο που τους συναντάμε για τρίτη φορά στην ομώνυμη σειρά με ήρωα τον Σκοτεινό Ιππότη. Όπως εξηγεί ο καλλιτεχνικός διευθυντής David Hego: "Πως θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτούς τους τύπους ενδιαφέροντες, ακόμα κι αν τους βλέπουμε ξανά; Κάθε φορά τους κάνουμε να δείχνουν όλο και καλύτεροι, αλλά την ίδια στιγμή, πως μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστορία που ξεδιπλώνεται πίσω τους;"

Όπως μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι στο τέλος του άρθρου, ο Penguin έχει ξυρισμένο κεφάλι και πιο "άγρια" χαρακτηριστικά, ενώ ο Riddler θα παρουσιάζει μια προοδευτική αλλαγή στην εμφάνισή του όσο παίζετε, αντίστοιχα με την φθορά στην στολή του Batman που ξέρετε. Όσο για τον Two-Face, για να πούμε την αλήθεια δεν δείχνει και πολύ διαφορετικός.

Φυσικά θα υπάρχουν και άλλοι αντίπαλοι στο νέο Batman, όπως ένας νέος κακός που θα είναι το αντίπαλο δέος του ήρωά μας, ή ο Scarecrow. Μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες πληροφορίες για την αναμενόμενη δημιουργία της Rocksteady κάνοντας κλικ εδώ.

Το Batman: Arkham Knight αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος για PC, PS4 και Xbox One. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη πληροφορίες για άλλα format.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το review του προηγούμενου παιχνιδιού της σειράς, Batman: Arkham Origins, από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα