DualShock 4 στο PS4: Το lightbar θα είναι συνέχεια αναμμένο

Δεν υπάρχει το αντίστοιχο κουμπί για την απενεργοποίησή του. [UPDATE]

Ο Shuhei Yoshida, προεδρος της Sony Worldwide Studios σε ερώτηση ενός χρήστη στο Twitter για το αν θα υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης του lightbar στο νέο DualShock 4 απάντησε μονολεκτικά "Όχι".

Ο ισχυρός άνδρας της ιαπωνικής εταιρείας εννοούσε προφανώς ότι δεν υπάρχει το αντίστοιχο κουμπί που θα σβήνει την συγκεκριμένη

λειτουργία. Το light bar θα χρησιμοποιείται για την ανίχνευση κίνησης αλλά και για άλλους σκοπούς όπως για παράδειγμα την απεικόνιση του health bar στο Killzone: Shadow Fall.

Δείτε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για το DualShock 4 από το GameWorld και την συνέντευξη τύπου της Sony στη φετινή E3 με την αποκάλυψη του PlayStation 4.

[UPDATE] Σύμφωνα με νέα διευκρίνιση του Shuhei Yoshida στο προσωπικό του Twitter, οι developers θα μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν το lightbar του DualShock 4.

Αυτό προφανώς σημαίνει ότι θα επιλέγουν εξ αρχής ανάλογα με το παιχνίδι για το αν θα είναι μονίμως αναμένο ή σβησμένο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όλα αυτά αν φυσικά η Sony δεν καταφέρει να διορθώσει το συγκεκριμένο θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα